Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Stranger Things» på Netflix:

«Stranger Things»-stjerna avslører sitt første kyss

Den 12 år gamle stjernas første kyss ble svært lite privat. 

MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Nå røper Brown at hun hadde sitt første kyss på settet, og at det var sammen med Finn. Foto: Evan Agostini/Invision/AP
MÅTTE KYSSE: Finn Wolfhard, som spiller Mike, og Millie Bobby Brown, som spiller Eleven, hadde mye med hverandre å gjøre under innspillingen av «Stranger Things». Nå røper Brown at hun hadde sitt første kyss på settet, og at det var sammen med Finn. Foto: Evan Agostini/Invision/AP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Netflix-serien «Stranger Things» ble lansert i juli, og har siden blitt ekstremt populær. Science fiction-serien følger en gruppe barn i byen Hawkins i Indiana. 12 år gamle Will forsvinner, og hele byen blir snudd på hodet.

Ting blir brått merkeligere da den mystiske jenta Eleven dukker opp, og de neste episodene følger de mystiske hendelsene i den lille byen.

Det ble umiddelbart en seersuksess, og sesong to er bekreftet til neste år. Barna som spiller i serien har derav blitt stjerner, kanskje spesielt Millie Bobby Brown (12).

Stjerne over natta

Brown spiller den overnaturlige jenta som bare går under navnet Eleven, et tall hun har tatovert på armen sin. Når hun ikke er å se på skjermen, er hun ganske normal.

KOMMER I 2017: Dette er de første smakebitene på den nye sesongen til Stranger Things. Video: Netflix Vis mer

12-åringen ble født i Spania, men har britiske foreldre. De flyttet tilbake til England da Brown var fire år gammel. Skuespillerkarrieren hennes startet tidlig, og allerede i 2013 var hun å se på skjermen. Det i eventyrserien «Once Upon A Time». Briten har også vært å se i «NCIS» og «Grey's Anatomy».

På tross av sin unge alder og relativt korte yrkesaktive liv, har hun gjennom «Stranger Things» klart å bli en stor stjerne.

Nå snakker Brown ut om den nye kjendisstatusen, i magasinet Interview - som Andy Warhol i sin tid starta.

- Måtte kysse Finn

Der røper hun blant annet historien om sitt første kyss, som ble alt annet enn en privat affære. I serien kysser hun nemlig Finn Wolfhard, som spiller karakteren Mike.

- Jeg måtte kysse Finn, ja. Det er heldigvis bare skuespill, og det var noe jeg måtte gjøre. Jeg ville gjort alt for programmet, sier hun til magasinet og fortsetter:

POPULÆR KARAKTER: Browns karakter i serien, Eleven, er en av seriens mest populære. Foto: Netflix 
POPULÆR KARAKTER: Browns karakter i serien, Eleven, er en av seriens mest populære. Foto: Netflix  Vis mer

- Jeg klippet håret og kysset Finn. Det var absolutt merkelig. Det var jo liksom mitt første kyss, så klart det var litt rart, forklarer 12-åringen.

Det var likevel ikke bare enkelt for Brown. Hun forklarer at Wolfhard tok kysset ganske bra, men at hun hadde litt problemer i etterkant. Det hele gikk seg likevel til etterhvert, og det ferdige resultatet ble med i serien.

Livet på settet som den eneste jente på hennes alder er ikke alltid like enkelt.

- (Guttene) snakker om jenter og videospill. Jeg trenger definitivt å snakke om normale ting jenter liker å snakke om. Men de er som storebrødrene mine. De irriterer meg, men vi er veldig nære hverandre, forklarer hun i intervjuet.

Det er ikke hvem som helst som har utført intervjuet med «Stranger Things»-stjerna. Det er 14 år gamle Maddie Ziegler som har gjort det. Hun er kjent fra musikkvideoene til artisten Sia.

Har ikke tenner

Brown er ikke den første av barnestjernene i serien som den siste tida har fått oppmerksomhet.

En av hovedrollene i serien er Dustin Henderson, som spilles av 14 år gamle Gaten Matarazzo.

I et intervju på «The Jonathan Ross Show» tidligere i høst snakket han om et av særpregene mange har fokusert på i serien - hans spesielle pratemåte. Matarazzo har nemlig ingen tenner, grunnet en arvelig medfødt sykdom.

- Det er en sykdom hvor man er født uten kragebein, så jeg har ingen, sa Matarazzo og fortalte at sykdommen Cleidocranial Dysplasia gjør at det blir en forsinket forbening i kroppen.

- Det påvirker hvordan ansiktet ditt vokser, skallen din, og så påvirker det tennene. Det er derfor jeg ikke har tenner, sa han.

I serien har karakteren hans den samme sykdommen som 14-åringen selv. Han bruker imidlertid falske tenner i ny og ne.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!