<strong><p>NYTT LIV:</strong> Den tidligere lovbryteren Jeremy Meeks (32) fikk modellkontrakt som følge av arrestasjonsbildet sitt. Her avbildet i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash / NTB Scanpix</p>

NYTT LIV: Den tidligere lovbryteren Jeremy Meeks (32) fikk modellkontrakt som følge av arrestasjonsbildet sitt. Her avbildet i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash / NTB Scanpix

Vis mer

«Kjekkas-skurken»:

Strevde med å forsørge familien før han ble arrestert. Nå poserer «kjekkas-skurken» med luksusbiler og store villaer

Arrestasjonsbildet som endret alt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om amerikanske Jeremy Meeks er egentlig for god til å være sann.

Han var den ukjente forbryteren som havnet bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse i 2014, men som takket være sitt eget arrestasjonsbilde ble stjerne over natta.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», så ikke internett ut til å være så opptatt av Meeks' kriminelle bakgrunn. Snarere hans ytre.

Fikk modellkontrakt

Fra cella mottok Meeks, som i utgangspunktet ikke var begeistret for den plutselige oppmerksomheten, både kjærlighetsbrev og modellkontrakter.

<strong>TOK INTERNETT MED STORM:</strong> Jeremy Meeks ble arrestert i juni 2014. Så gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Foto: Stockton Police Department / NTB Scanpix
TOK INTERNETT MED STORM: Jeremy Meeks ble arrestert i juni 2014. Så gikk arrestasjonsbildet hans verden rundt. Foto: Stockton Police Department / NTB Scanpix Vis mer

32-åringen ble dømt til 27 måneders fengsel, men sikret seg jobb hos modellbyrået White Cross Management allerede før han ble løslatt i mars i fjor.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tida oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria's Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

Modelldatabasen Models.com omtaler White Cross Management som et byrå som representerer noen av vår tids største modellspirer.

«Godt å være hjemme»

«Kjekkas-skurken», eventuelt «Dreamy McMugshot» (som amerikanske medier liker å kalle ham), sparket i gang modellkarrieren i fjor sommer, men har trolig en lang vei å gå om han ønsker å ligge i toppsjiktet.

Meeks framtid i modellbransjen er kanskje uviss, men at den tidligere straffedømte 32-åringen har fått et nytt, og forhåpentligvis bedre liv, er det ingen tvil om. I alle fall ikke om vi skal tro de siste bildene hans på Instagram.

På ett av dem poserer Meeks, som er gift og har barn, foran en luksusbil av typen Maserati, og det han selv hevder er familiens nye hjem - en fasjonabel villa.

«Godt å være hjemme», skriver han.

Good to be home

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on

Overfor ABC News har Meeks tidligere snakket om arrestasjonsbildet som endret alt.

- Jeg hadde aldri i verden sett for meg at noen ville gjenkjenne meg for utseendet. Nå kan jeg endelig forsørge familien min, og jeg føler meg svært heldig og takknemlig, sa han.

RYSTER: Videoen som avslører hvor enkelt en modell kan retusjeres for å ende opp med det «perfekte» utseendet. Video: GlabalDemocracy.com Vis mer Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer