«Kjekkas-skurken»:

Strevde med å forsørge familien før han ble arrestert. Nå poserer «kjekkas-skurken» med luksusbiler og store villaer

Arrestasjonsbildet som endret alt.

NYTT LIV: Den tidligere lovbryteren Jeremy Meeks (32) fikk modellkontrakt som følge av arrestasjonsbildet sitt. Her avbildet i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash / NTB Scanpix

NYTT LIV: Den tidligere lovbryteren Jeremy Meeks (32) fikk modellkontrakt som følge av arrestasjonsbildet sitt. Her avbildet i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash / NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Historien om amerikanske Jeremy Meeks er egentlig for god til å være sann.

Han var den ukjente forbryteren som havnet bak lås og slå for ulovlig våpenbesittelse i 2014, men som takket være sitt eget arrestasjonsbilde ble stjerne over natta.

På tross av at politiet i hjembyen Stockton beskrev ham som «et av de mest voldelige gjengmedlemmene i sitt distrikt», så ikke internett ut til å være så opptatt av Meeks' kriminelle bakgrunn. Snarere hans ytre.

Fikk modellkontrakt

Fra cella mottok Meeks, som i utgangspunktet ikke var begeistret for den plutselige oppmerksomheten, både kjærlighetsbrev og modellkontrakter.

32-åringen ble dømt til 27 måneders fengsel, men sikret seg jobb hos modellbyrået White Cross Management allerede før han ble løslatt i mars i fjor.

- Vi har alle vårt fra fortida. Alle fortjener en ny sjanse, uttalte eieren av modellbyrået, Jim Jordan, til BBC i 2015.

Ifølge New York Magazine er Jim Jordan modellagenten som en gang i tida oppdaget stjerneskuddet Gigi Hadid (21). Han har også «Victoria's Secret»-modellen Taylor Hill i stallen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer