Sturla Berg-Johansen er blitt pappa

Deler gladnyheten selv.

FORELDRE: Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FORELDRE: Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum er blitt foreldre. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag ettermiddag avslører Sturla Berg-Johansen (54) den hyggelige nyheten om at han er blitt pappa. Det avslører han selv på Facebook.

«Jeg trodde jeg hadde opplevd de heftigste tingene livet har å by på, men nei da», skriver han, og fortsetter:

«I går ble jeg far til en fin, liten gutt. Mora hans er den råeste dama jeg vet om. Hun ga liv til guttungen vår, og hun har gitt meg nytt liv. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte Kaja».

Dagbladet har foreløpig ikke lykkes få en kommentar fra Sturla Berg-Johansen.

Berg-Johansen og Kaja Norum (32) avslørte i midten av juni at de skulle få barn sammen. Babynyheten kom om lag en måned før paret ga hverandre sitt ja.

- Elsker henne

Det var i oktober i 2019 det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga seinere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

De forlovet seg på nyttårsaften samme år.

OVERRASKER: I denne ukens episode av «Kongen befaler» er det en av deltakerne som har tatt oppgaven skikkelig på alvor, og overrasker alle med babynyhet. Reporter: Thea Hope. Video: Steffen Pettersen/ Rød Løper Vis mer

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sa Norum til avisa den gang.

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer