Sturla Berg-Johansen og Kaja Norum:

Sturla Berg-Johansen er forlovet

- Han fridde på nyttårsaften.

FORLOVET: Sturla Berg-Johansen har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FORLOVET: Sturla Berg-Johansen har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Sturla Berg-Johansen (52) har forlovet seg med sin 21 år yngre kjæreste, Kaja Norum (31). Det bekrefter Norum i et intervju med VG.

- Han fridde faktisk nyttårsaften, og vi skulle egentlig ha giftet oss i sommer, men det bryllupet får vente til neste år, sier Norum til avisa.

Det var i oktober i fjor det ble kjent at Berg-Johansen hadde funnet lykken med den 21 år yngre kunstnerkjæresten. Da bekreftet de forholdet selv på Facebook, og ga senere en kort kommentar til VG:

- Den enkle kommentaren må bli: Jeg elsker henne, sa paret da.

Nakenmaleri

Norum er kjent for tidligere å ha malt Berg-Johansen naken. I 2011 kastet han nemlig klærne da den gang 22 år gamle Kaja, var Odd Nerdrums kunstelev, og skulle lage sitt første aktmaleri.

Norum brukte tre måneder på kunstverket, som fikk navnet «Homoludens» (Det lekne mennesket), og som ble solgt for 72.000 kroner.

- Sturla var flere ganger nede på Stavern for å stå modell. Han synes selv at han var for tykk, men rent billedmessig, så er det bedre at han ser slik ut enn at han står der med vaskebrett, fortalte Kaja Norum til VG den gangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer