Lisa Anckarman:

Stygt skadd: - En ufattelig smerte

Må legge seg under kniven etter innspilling.

MÅ OPERERE: Lisa Anckarman avslører skade. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Privat
MÅ OPERERE: Lisa Anckarman avslører skade. Her med ektemannen Henrik Borg. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Denne høstmåneden hadde det svenske programmet «Herre på täppan» premiere - et program hvor 40 svenske kjendiser kjemper mot hverandre i spinnville konkurranser.

En av deltakerne er influenser og YouTuber Lisa Anckarman (33), nå Borg, som her i Norge er godt kjent for å være «Blodprinsen-frue». Hun er nemlig gift med den norske realityprofilen Henrik Borg (28), også kjent som nettopp Blodprinsen.

Under innspillingen av konkurranseprogrammet gikk det fryktelig galt for influenseren, som nå avslører overfor Aftonbladet at hun er nødt til å operere.

Skadet for niende gang

Ulykken skjedde allerede andre innspillingsdag, når hun skulle øve på å hoppe med en kjepphest. Hun landet feil, og dro dermed opp en gammel danseskade.

- Jeg tok i så jævla mye. Jeg skulle jo imponere alle der, som skulle se meg klare det. Så landet jeg på det venstre benet, som er skadet fra tidligere, og da kjente jeg igjen den ufattelige smerten, sier hun til den svenske avisa.

Skaden har hun opplevd intet mindre enn åtte ganger tidligere, og 33-åringen skjønte derfor raskt hva som var galt - og at det var alvorlig. Til tross for dette, valgte hun å fortsette i konkurransen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer