Adrian Sellevoll:

Styrtet ei flaske vin før sending

Realityprofilen forteller at han hadde drukket før første sending av «Skal vi danse» høsten 2019.

DRAKK VIN: Adrian Sellevoll forteller at han stjal en flaske vin og drakk den på styrten før første sending av «Skal vi danse» i 2019. Her er han med dansepartneren Lillian Aasebø i program tre. Foto: Espen Solli / TV 2
DRAKK VIN: Adrian Sellevoll forteller at han stjal en flaske vin og drakk den på styrten før første sending av «Skal vi danse» i 2019. Her er han med dansepartneren Lillian Aasebø i program tre. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Bergenseren Adrian Sellevoll (22) ble et kjent ansikt i den norske realityverden i 2018. Da dukket han opp i den første norske sesongen av skandaleserien «Ex on The Beach», sammen med blant andre Melina Johnsen og Henrik Elvejord Borg.

I etterkant av deltakelsen har han dukket opp i flere andre programmer, som TV 2-programmet «Skal vi danse» høsten 2019.

Til tross for at han røyk ut etter bare fire uker, ble 22-åringen lagt godt merke til for sin energiske personlighet.

Mange reagerte også negativt på oppførselen hans i programmet, noe bergenseren forteller mer om i en fersk podkast med Christine Dancke.

- Folk trodde jo jeg hadde tatt coke, og sånn. Det plaget meg litt. Lillian (dansepartneren, journ.anm.) fikk meg til å slette Jodel, og jeg har ikke hatt det siden. Jeg har jo mye energi, sier han.

NY SIDE: Adrian Sellevoll er ute med låta «Se hvordan vi lever», der han tar et oppgjør med sitt gamle jeg, og hyller kameraten som han mistet for et halvt år siden. Video: Sony Music / Rød Løper Vis mer

Drakk før sending

I podkasten beskriver Sellevoll hvordan han drakk ei flaske hvitvin før sending for å lette på nervene og stresset. Dette var første gang 22-åringen skulle delta på direktesendt tv, noe han fikk kjenne på kroppen.

Realityprofilen visste at det var et lager med mineralvann og alkoholholdig drikke på settet. Seinere oppdaget produksjonen at han hadde drukket.

- Jeg «chugget» ei flaske vin før den første sendingen. Jeg stjal den fra lageret, og så fylte jeg opp vannflaska mi, og så ble jeg tatt. Hadde jeg vært med på «Skal vi danse» om fem år, hadde det vært noe helt annet, sier han i podkasten.

SVINGOM: Adrian Sellevoll forteller at han drakk før sending. Foto: Espen Solli / TV 2
SVINGOM: Adrian Sellevoll forteller at han drakk før sending. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Jeg loket det til, og det angrer jeg på, legger Sellevoll til.

22-åringen sier til Dagbladet at han bare drakk ved denne ene anledningen, og at produksjonen tok det pent.

- Jeg har aldri vært så nervøs i hele mitt som før den første sendingen. Produksjonen tok det med humor. Jeg tror Per (Sandberg, journ.anm.) også fikk drukket noe vin. Men de tok det pent, de bare helte ut vinen min uten å si noe. Så det var ikke noe dramatikk.

Sellevoll forteller om en tøff periode med mye jobbing, dans og lite søvn da han deltok i danseprogrammet. «Bobla» tok overhånd, tror 22-åringen.

- Jeg er vant til å være i realitybobla, men når du plutselig skal være i Oslo og sånne ting, så blir det noe helt annet. Det var vanskelig å fokusere. Jeg har sagt det før, og det er at jeg skulle gjerne vært med på «Skal vi danse» om fem år.

- Jeg skjønte ganske kjapt at jeg burde vært litt mer voksen og moden. Det var gøy, men jeg fikk ikke helt den roen man gjerne får når man er litt eldre, legger han til.

NYE TIDER: Adrian Sellevoll har lagt den utsvevende livsførselen bak seg. Foto: Joakim Kleven / TV 2
NYE TIDER: Adrian Sellevoll har lagt den utsvevende livsførselen bak seg. Foto: Joakim Kleven / TV 2 Vis mer

Lagt om livsstilen

Ryktene som oppsto i kjølvannet av «Skal vi danse»-deltakelsen bidro også til at 22-åringen seinere valgte å være åpen om at han har ADHD.

Nå har Sellevoll roet seg betraktelig. Han sier at han nesten har sluttet å feste, og dersom han drikker, er det som regel til maten. Det står i sterk kontrast til det ville festlivet han levde før, da han gjerne kunne drikke mengder konjakk før han frekventerte byens utesteder.

FULL FEST: «Ex on the beach»-deltakerne Sandra Fjeldberg og Cristian Brennhovd havnet i søkelyset etter at de startet en litt spesiell vipps-innsamlig på en live-sending på Instagram. Vis mer

- Etter at coronapandemien kom, så velger jeg med omhu hva jeg skal drive på med. Jeg liker ikke å feste lenger, det blir liksom ikke noe full trøkk slik som det gjorde før. Nå drikker jeg mer til maten og slikt, sier Sellevoll, og legger til:

- Det er deilig med litt forandring. Det er en god følelse. Nå jobber jeg mest med å lage musikk og skrive manus til matprogrammet mitt som kommer neste år.

Pressesjef i TV 2 Jan-Petter Dahl forklarer overfor Dagbladet at deltakerne oppfordres til å holde seg unna alkohol før og under sending.

- Ikke minst med tanke på at inntak vil gå utover egne prestasjoner på parketten. Vi har verken mulighet eller myndighet til å bedrive noen form for «promillekontroll», men setter så klart foten ned dersom noen skulle være åpenbart beruset, sier han.

Dette påpeker Dahl ikke har skjedd så langt i «Skal vi danse»-historien.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer