«Suicide Squad»-stjerna:
- Bransjen er fortsatt veldig konservativ

Jared Leto tror ikke alle i Hollywood får de samme sjansene. 

SNAKKER UT: I anledning premieren på filmen «Suicide Squad» har Jared Leto latt seg intervjue av en rekke magasiner. I et intervju med herremagasinet GQ forteller han om hvordan minoriteter, spesielt homofile menn, ikke får jobb i Hollywood. Foto: Euan Cherry/WENN.com, NTB scanpix
SNAKKER UT: I anledning premieren på filmen «Suicide Squad» har Jared Leto latt seg intervjue av en rekke magasiner. I et intervju med herremagasinet GQ forteller han om hvordan minoriteter, spesielt homofile menn, ikke får jobb i Hollywood. Foto: Euan Cherry/WENN.com, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I går hadde den mye omtalte superhelt-filmen «Suicide Squad» premiere her til lands. Filmer handler om en rekke superskurker som blir rekruttert til et oppdrag. Den stjernespekkede filmen, med blant andre Will Smith og Margot Robbie, har fått en lunken mottakelse av anmelderne.

En av filmens mest etterlengtede roller spilles av Jared Leto (44). I filmen spiller Leto karakteren «The Joker», en superskurk kjent fra «Batman»-franchisen.

I filmens anledning har Leto gjort en rekke intervjuer, deriblant med herremagasinet GQ. Foruten å snakke om gangen han sendte analkuler og rotter til sine medskuespillere, prater 44-åringen om hvordan livet i Hollywood ikke er like enkelt for alle.

- Får ikke samme muligheter

I intervjuet forteller Leto at han tror det er vanskelig for åpent homofile mannlige skuespillere å få roller. Det er ikke rollene han snakker om, for Leto har selv vunnet Oscar for å spille en karakter av alternativ kjønnsidentitet («Dallas Buyers Club»).

Leto fortalte at han gjerne vil se en homofil skuespiller gjøre det bra i Hollywood, men tror industrien fortsatt henger etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer