KJÆRESTEN DØDE: Scott Eastwood er sønn av Clint Eastwood, men har de siste åra klart å gjøre seg kjent på egenhånd. Men en rekke filmroller har 30-åringen blitt en berømt skikkelse selv. I et nytt intervju snakker han ut om da kjæresten omkom i en bilulykke. Foto: NTB scanpix 
KJÆRESTEN DØDE: Scott Eastwood er sønn av Clint Eastwood, men har de siste åra klart å gjøre seg kjent på egenhånd. Men en rekke filmroller har 30-åringen blitt en berømt skikkelse selv. I et nytt intervju snakker han ut om da kjæresten omkom i en bilulykke. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Suicide Squad»-stjerna mistet kjæresten i ulykke: - Helt jævlig

Clint Eastwoods sønn forteller om sorgen. 

(Dagbladet): I disse dager er Scott Eastwood (30), skuespiller Clint Eastwoods sønn, aktuell med rolle i den mye omtalte «Suicide Squad».

Han har tidligere vært å se i filmer som «The Longest Ride» og «Diablo». Han har også spilt i en av Taylor Swifts musikkvideoer.

30-åringens liv har ikke alltid vært like enkelt. I et nytt intervju med den australske utgaven av GQ, den kommende september/oktober-utgaven, pryder han ikke bare forsida.

Ett av temaene han tar opp i intervjuet er sorgen han opplevde da kjæresten hans omkom i en bilulykke for to år siden. Han beskriver det som siste gang han gråt.

- Ødela ryggraden hennes

- Jeg var sammen med en jente for noen år siden som døde i en bilulykke. Jeg har mistet noen gode venner før, men jeg har aldri mistet noen jeg har vært virkelig intim med. Du vet, sånn man er i et forhold, sier han i intervjuet.

Han beskriver dødsårsaken som «helt jævlig», fordi bilen kjæresten omkom i på tidspunktet var kalt tilbake på grunn av feil med airbagen.

- Airbagen hennes eksploderte. Den skjøt en prosjektil gjennom kroppen hennes. Den ødela ryggraden hennes... Jeg har aldri fortalt dette til noen før, forklarer Eastwood.

30-åringen forklarer at han aldri ringte faren til den omkomne jenta, fordi han aldri fant de riktige ordene.

Han mener også at hendelsen har gjort kjærlighetslivet hans vanskeligere, fordi ulykka påvirket ham i stor grad.

Tett på hverandre

Skuespilleren har blitt like populær som som far den siste tida. I et intervju med People for en stund siden, forklarte han at han stilte gladelig opp da han ble spurt om å være Taylor Swifts «boy toy» i musikkvideoen «Wildest Dreams».

Tidligere i august stilte både Eastwood jr og senior opp sammen på forsida av magasinet Esquire.

I intervjuet kommer det fram at sønnen ble født utenfor ekteskap, og at han vokste opp sammen med sin mor Jacelyn Reeves på Hawaii.

Ifølge magasinet kom far og sønn først tett på hverandre da 30-åringen flyttet til California for å bo sammen med faren da han gikk på high school.

I intervjuet forteller 30-åringen at faren lærte ham å møte opp til tiden og arbeide hardt. På spørsmål om hvordan Scott har formet sin egen identitet, svarer skuespilleren følgende:

- Jeg bare gjør hva han (faren, journ. anm.) gjør. Fortsetter å bevege meg framover, fortalte han.