Carly Rae Jepsen:

Suksessen ødela alt

- Kjendisstatusen drepte gleden min for musikken.

LIVET FORANDRET SEG: Carly Rae Jepsen innrømmer at kjendisstatusen drepte gleden hun hadde for musikken. Her avbildet våren 2012, på den tiden «Call Me Maybe» var en megahit. Foto: AP/ NTB Scanpix
LIVET FORANDRET SEG: Carly Rae Jepsen innrømmer at kjendisstatusen drepte gleden hun hadde for musikken. Her avbildet våren 2012, på den tiden «Call Me Maybe» var en megahit. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Høsten 2011 var låta «Call Me Maybe» å høre overalt. Det var årets hit og artisten bak den fengende musikken oppnådde stjernestatus over natta. Å skrive en sang som virkelig slår an, er mange musikeres store drøm. Men suksessen blir ikke nødvendigvis slik en håper på.

Sangeren bak manges favorittlåt den gangen, Carly Rae Jepsen (33), snakker nå ut om at berømmelsen ikke var en dans på roser. Dette i et intervju med Q Magazine, gjengitt av Contact Music.

Oppdaget av Bieber

Den populære låta kom inn på Hot 100 i hennes hjemland, Canada, og Jepsen trodde hun hadde klart det. Oppmerksomheten ble ikke mindre av at Justin Bieber (25) hørte låten og publiserte en video på Twitter av at han og Selena Gomez (26), hans daværende kjæreste, mimet til den. Dette videoklippet ble sett 76 millioner ganger, noe som også førte til at sangen fikk utallige coverversjoner. Og i videoen til Jepsens oppfølger-hit, «I really like you», gjorde til og med Tom Hanks (62) en gjesteopptreden, skriver The Guardian.

Jepsen oppnådde stor suksess på veldig kort tid og ble hovedperson i flere «memes», det ble argumentert for at hun var bedre enn Mozart og hun ble sammenliknet med Cyndi Lauper (66) - som var kjent for superhits som «Girls Just Want To Have Fun» og «Time After Time» på 1980-tallet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer