Sophie Elise:

- Superlyst på barn

Influenseren åpner seg om framtida.

AVSLØRER: Sophie Elise forteller ærlig at hun ønsker seg barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
AVSLØRER: Sophie Elise forteller ærlig at hun ønsker seg barn. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai delte Sophie Elise Isachsen (28) den hyggelige nyheten om at hun hadde fått seg kjæreste, og i juni avslørte influenseren at hun flyttet til Trondheim - hvor kjæresten bor.

Influenseren har også tidligere fortalt at de to har vært sammen tidligere, i tenåra.

Nå letter 28-åringen på sløret, og forteller ærlig om ønskene for framtida.

TRUECRIME-HUMOR: Kevin Vågenes spiller 17 roller i den nye serien «Hva skjedde med Solveig?». To av dem har vi hilst på før. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Jeg har superlyst på barn i framtida, og det har jeg hatt lenge, men jeg føler jeg aldri har stått helt inne for det. Det fordi det ikke har passet med livet mitt. Jeg har heller aldri hatt en kjæreste jeg har hatt lyst å få det med, før nå, forteller Isachsen i podkasten «Jennie & Karianne», med Jennie Sofie Lie Pickl (22) og Karianne Vilde Wølner (29).

Videre forteller influenseren at hun tror hun blir en streng mor.

- Jeg vil jo ikke være det, men jeg ser det skje - at jeg blir sånn redd og kontrollerende. Men jeg har alltid trodd jeg kom til å være den chilleste og kuleste, men ikke nå lengre. Jeg har gjort mye rart, og vet hvor gal man kan være som tenåring, spøker Isachsen.

Kasper Kristoffersen, eksen til Sophie Elise, strålte på Elle-festen sammen med sin nye kjæreste Jenny Gehrken. Reporter: Jonathan Gaathaug Nielsen. Video: Nora Skavhaug/ Rød Løper Vis mer

Til podkastduoen åpner hun seg også om sin utkårede, og forteller at det beste med han er at de er på samme side - at de liker å gjøre det samme.

På spørsmål fra Wølner om sexlivet er like bra, forteller en fnisete Isachsen:

- Det er jo også noe av det viktigste da. Det er slik jeg begynte å like han først.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer