FALT PLADASK FOR OLA: Han er fantastisk snill, elskverdig og sjarmerende, sier modell og skuespiller Fumi Desalu-Vold om ektemannen Ole. Her fra bryllupet deres i Los Angeles. Foto: Privat
FALT PLADASK FOR OLA: Han er fantastisk snill, elskverdig og sjarmerende, sier modell og skuespiller Fumi Desalu-Vold om ektemannen Ole. Her fra bryllupet deres i Los Angeles. Foto: PrivatVis mer

Supermodell flyttet til Norge for kjærligheten

Neste måned ser du henne på «Hotell Cæsar».

||| (Dagbladet): Hun har spilt mot blant andre Will Smith og Jennifer Lopez, og har vært med i «Ugly Betty» og den første «Sex og singelliv»-filmen.

For ett år siden flyttet supermodellen Fumi Desalu-Vold til Bergen, og neste måned kan du se henne i en gjesteopptreden i TV 2s såpeserie «Hotell Cæsar».

- Jeg møtte Ole på en fest i Los Angeles, og alt skjedde veldig fort sier Desalu-Vold til Dagbladet.

Giftet seg tre ganger - Ole er fantastisk snill og elskverdig, og samtidig er han ekstremt sjarmerende. Vi har masse til felles, og aller viktigst: han lar meg være den jeg er, sier Desalu-Vold om mannen som i dag er hennes ektemann.

MODELL: Fumi Desalu-Vold har reist rundt på catwalkene verden over. Foto: Privat Vis mer

Etter at de hadde holdt kontakten via Skype og telefon, inviterte tidligere svømmer Ole Vold henne til Norge.

Ett år seinere hadde han fridd, og paret giftet seg - hele tre ganger.

- Jeg har venner hele verden over, og jeg hadde mange venner i Los Angeles som ikke hadde mulighet til å reise til Norge for å komme i bryllupet. Så vi bestemte oss for å gifte oss der borte først, og så reiste vi til Nigeria, hvor vi hadde et tradisjonelt, afrikansk bryllup. Det tredje bryllupet holdt vi i Bergen, og det var veldig spesielt, sier Desalu-Vold.

Elsker Norge Det var Bergensavisen som først skrev om supermodellen som har flyttet til Bergen.

SAMMEN MED WILL: Fumi spilte i filmen «Hancock» sammen med skuespiller Will Smith. Foto: Privat Vis mer

Desalu- Vold var den første som vant konkurransen «Miss Supermodell West Africa», og hun har seinere jobbet som modell på catwalkene verden over. Mora hennes er halvt gambisk og halvt fransk, mens faren er halvt nigeriansk og halvt engelsk, og Desalu-Vold har bodd store deler av livet i Europa.

- Norge er et nydelig land, og Skandinavia er veldig spennende. Da jeg la ut bryllupsbildene mine fra Bergen på Facebook, var alle vennene mine overveldet, sier hun.

- Folk her er så morsomme og nysgjerrige fordi jeg er annerledes. De stiller meg herlige spørsmål. Jeg elsker Norge og Bergen, sier modellen og skuespilleren, som mener at det ikke er noe problem å ha bosatt seg i Norge i forhold til karrieren.

Flytter til Oslo - Som skuespiller kan du jobbe overalt, og jeg reiser fortsatt over til L.A. Verden blir bare mindre og mindre, og dette åpner for mange muligheter. I oktober flytter vi til Oslo, på grunn av karrieren min, sier hun.

... OG SOPHIE: I oktober blir Fumi å se på norske skjermer, når hun gjør en gjesteopptreden i «Hotell Cæsar». Her sammen med skuespiller Sofie Cappelen. Foto: Privat Vis mer

Gjesterollen i «Hotel Cæsar» fikk hun etter å ha vært i Oslo i forbindelse med Oslo Fashion Week. Her spiller Desalu-Vold en krevende amerikansk diva og skuespiller.

I tillegg har hun lansert egen parfyme, sminkekolleksjon og kleskolleksjon, som etter hvert vil komme for salg i Norge. Hun holder fortsatt på med sitt egenproduserte show «Glamour Girl», men vil ikke røpe for mye om sine kommende prosjekter.

- Vi får se hva tida bringer.

TRADISJONELT: Fumi og ektemannen Ole giftet seg i et tradisjonelt kirkebryllup i Bergen. Foto: Privat Vis mer

TRADISJONELT 2: Før det hadde de et tradisjonelt afrikansk bryllup i Nigeria. Foto: Privat Vis mer
TIL OSLO: Neste måned flytter Fumi og ektemannen fra Bergen. Foto: Privat Vis mer