<strong><p>TOK FRAM VANNSLANGEN:</strong> Christie Brinkley var lite glad for å måtte hente fram vannslangen etter at en kvinne tisset like ved eiendommen hennes under USAs nasjonaldag 4. juli. Her avbildet i New York i et mer fornøyd øyeblikk. Foto: SCANPIX
</p>

TOK FRAM VANNSLANGEN: Christie Brinkley var lite glad for å måtte hente fram vannslangen etter at en kvinne tisset like ved eiendommen hennes under USAs nasjonaldag 4. juli. Her avbildet i New York i et mer fornøyd øyeblikk. Foto: SCANPIX

Vis mer

Supermodell i tissekrig

Tissetrengt kvinne amputerte nasjonaldagsfeiringa for Christie Brinkley. 

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag gikk USAs nasjonaldagsfeiring av stabelen, og mange amerikanere benyttet anledninga til å se på fyrverkeri, nyte god mat og dyrke kvalitetstid med venner og familie.

Supermodell Christie Brinkley (62), som tidligere har preget forsidene til magasiner som Cosmopolitan og Sports Illustrated, var blant disse.

Men dagen ble nok ikke helt som Brinkley hadde sett for seg.

Under feiringa ble 62-åringen nemlig oppmerksom på en kvinne som satt og tisset i nærheten av millioneiendommen hennes i det eksklusive Hamptons-området i New York.

Tok fram vannslangen

Ifølge Mashable var det en 36 år gammel trebarnsmor som lettet på trykket i det fri etter at hun hadde tatt seg en dukkert ved supermodellens eiendom.

Brinkley lukket ikke øynene for tissinga, men tok fram vannslangen for å spyle vekk den fuktige hilsenen kvinnen etterlot seg.

Supermodellen har selv valgt å omtale hendelsen på sin Instagram-konto, der hun både harselerer med hendelsen - og setter skapet ettertrykkelig på plass.

«Jeg vet at det er uavhengighetsdagen, men det betyr ikke at noen er «free to pee» foran meg og mine gjester på fyrverkerifesten min.» skriver Brinkley på Instagram, sammen med bilder av flere avisoverskrifter som omtaler opptrinnet.

«The Land of the Pee»

Videre i bildeteksten spøker hun med at den påståtte inntrengeren tydeligvis tror hun lever i «The Land of the Pee» («tisselandet» - omskriving av en strofe i USAs nasjonalsang, journ. anm.).

Selv om Brinkley ifølge Mashable ringte politiet, fikk ikke opptrinnet noen følger for den tissetrengte kvinnen.

Lokale myndigheter mente nemlig at hun hadde lettet på trykket på offentlig eiendom.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer