Supermodell i tissekrig

Tissetrengt kvinne amputerte nasjonaldagsfeiringa for Christie Brinkley. 

TOK FRAM VANNSLANGEN: Christie Brinkley var lite glad for å måtte hente fram vannslangen etter at en kvinne tisset like ved eiendommen hennes under USAs nasjonaldag 4. juli. Her avbildet i New York i et mer fornøyd øyeblikk. Foto: SCANPIX

TOK FRAM VANNSLANGEN: Christie Brinkley var lite glad for å måtte hente fram vannslangen etter at en kvinne tisset like ved eiendommen hennes under USAs nasjonaldag 4. juli. Her avbildet i New York i et mer fornøyd øyeblikk. Foto: SCANPIX

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mandag gikk USAs nasjonaldagsfeiring av stabelen, og mange amerikanere benyttet anledninga til å se på fyrverkeri, nyte god mat og dyrke kvalitetstid med venner og familie.

Supermodell Christie Brinkley (62), som tidligere har preget forsidene til magasiner som Cosmopolitan og Sports Illustrated, var blant disse.

Men dagen ble nok ikke helt som Brinkley hadde sett for seg.

Under feiringa ble 62-åringen nemlig oppmerksom på en kvinne som satt og tisset i nærheten av millioneiendommen hennes i det eksklusive Hamptons-området i New York.

Tok fram vannslangen

Ifølge Mashable var det en 36 år gammel trebarnsmor som lettet på trykket i det fri etter at hun hadde tatt seg en dukkert ved supermodellens eiendom.

Brinkley lukket ikke øynene for tissinga, men tok fram vannslangen for å spyle vekk den fuktige hilsenen kvinnen etterlot seg.

Supermodellen har selv valgt å omtale hendelsen på sin Instagram-konto, der hun både harselerer med hendelsen - og setter skapet ettertrykkelig på plass.

«Jeg vet at det er uavhengighetsdagen, men det betyr ikke at noen er «free to pee» foran meg og mine gjester på fyrverkerifesten min.» skriver Brinkley på Instagram, sammen med bilder av flere avisoverskrifter som omtaler opptrinnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer