Gigi Hadid på vei fra motevisning:

Supermodellen angrepet i Milano: - Slipp meg, for faen!

Gigi Hadid slo tilbake da hun ble løftet opp på gata. 

BLE ANGREPET: Modellen Gigi Hadid (til venstre) ble torsdag angrepet under moteuka i Milano. En fan løftet henne opp, men hun kom seg løs - etter å ha slått vedkommende i ansiktet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB scanpix
BLE ANGREPET: Modellen Gigi Hadid (til venstre) ble torsdag angrepet under moteuka i Milano. En fan løftet henne opp, men hun kom seg løs - etter å ha slått vedkommende i ansiktet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Denne uka viser italienske motehus som Dolce & Gabbana, Gucci og Fendi fram sine kommende vårkolleksjoner.

Hele motefiffen er samlet i Milano for å få med seg begivenheten. Med på oppstyret er noen av verdens største supermodeller, som denne uka fungerer som kleshengere for innkjøpere, motemagasiner og kunder på første rad under visningene.

To av verdens «hotteste» modeller om dagen, søstrene Gigi og Bella Hadid, har allerede gått for flere av verdens største motehus denne uka. På grunn av all oppmerksomheten har begge med seg sikkerhetsvakter når de viser seg offentlig.

Da duoen forlot visningen til Max Mara gikk det imidlertid ikke helt på skinner. Den eldste Hadid-søstra, Gigi, måtte slå en mann med albuen etter å ha blitt angrepet midt på gata.

Slo til gjerningsmannen

Det var TMZ som først omtalte saken. I en video lagt ut på kjendisbladets nettsted, ser man de to modellene komme ut av visningen.

Elleville fans roper navnene deres, tar selfies og følger etter, mens livvaktene dytter de mest innpåslitne av dem vekk.

De får likevel ikke være i fred. Ut av det blå løfter en mann Gigi Hadid opp fra bakken, og drar henne mot seg. Det ble ikke godt mottatt av supermodellen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer