BLE ANGREPET: Modellen Gigi Hadid (til venstre) ble torsdag angrepet under moteuka i Milano. En fan løftet henne opp, men hun kom seg løs - etter å ha slått vedkommende i ansiktet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB scanpix
BLE ANGREPET: Modellen Gigi Hadid (til venstre) ble torsdag angrepet under moteuka i Milano. En fan løftet henne opp, men hun kom seg løs - etter å ha slått vedkommende i ansiktet. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM / NTB scanpixVis mer

Gigi Hadid på vei fra motevisning:

Supermodellen angrepet i Milano: - Slipp meg, for faen!

Gigi Hadid slo tilbake da hun ble løftet opp på gata. 

(Dagbladet): Denne uka viser italienske motehus som Dolce & Gabbana, Gucci og Fendi fram sine kommende vårkolleksjoner.

Hele motefiffen er samlet i Milano for å få med seg begivenheten. Med på oppstyret er noen av verdens største supermodeller, som denne uka fungerer som kleshengere for innkjøpere, motemagasiner og kunder på første rad under visningene.

To av verdens «hotteste» modeller om dagen, søstrene Gigi og Bella Hadid, har allerede gått for flere av verdens største motehus denne uka. På grunn av all oppmerksomheten har begge med seg sikkerhetsvakter når de viser seg offentlig.

Da duoen forlot visningen til Max Mara gikk det imidlertid ikke helt på skinner. Den eldste Hadid-søstra, Gigi, måtte slå en mann med albuen etter å ha blitt angrepet midt på gata.

Slo til gjerningsmannen

Det var TMZ som først omtalte saken. I en video lagt ut på kjendisbladets nettsted, ser man de to modellene komme ut av visningen.

Elleville fans roper navnene deres, tar selfies og følger etter, mens livvaktene dytter de mest innpåslitne av dem vekk.

De får likevel ikke være i fred. Ut av det blå løfter en mann Gigi Hadid opp fra bakken, og drar henne mot seg. Det ble ikke godt mottatt av supermodellen.

- Hva faen! Hvem faen er du? Slipp meg, for faen, roper hun mens mannen holder henne oppe.

Hadid blir ikke bare verbalt aggressiv. Med kraft slår hun mannen i ansiktet med albuen sin, og kommer seg endelig fri fra gjerningsmannen. Han løper i en annen retning med en ropende Hadid etter seg.

LØP ETTER: Da Hadid kom seg løs fra mannen som løftet henne opp, var hun på full fart etter han. Livvaktene valgte imidlertid å holde henne tilbake. Foto: Stella Pictures 
LØP ETTER: Da Hadid kom seg løs fra mannen som løftet henne opp, var hun på full fart etter han. Livvaktene valgte imidlertid å holde henne tilbake. Foto: Stella Pictures  Vis mer

Notorisk kjendisplager

TMZ skriver at det ikke er hvem som helst som valgte å løfte modellen opp fra bakken. Vitalii Sediuk er kjent for å finne på slike stunt når kjendiser er i nærheten.

I 2014 angrep han Brad Pitt på en premiere. Det endte med at han ble lagt i bakken og ført til arresten.

Tidligere det året ble Bradley Cooper overfalt av Sediuk som omfavnet den sjokkerte skuespillerens skritt under SAG Awards og måneden etter fikk han nærkontakt med Leonardo DiCaprios nedre deler.

På Grammy Awards i 2013 forsøkte Vitalii å avbryte takketalen til Adele, da hun vant prisen for «Best pop performance», men ble da stoppet av Jennifer Lopez.

I mai 2012 var det Sediuk selv som var målet for en knyttneve da han ble slått i ansiktet av Will Smith etter at han kysset skuespilleren på kinnet på premieren til «Men in Black III» i Moskva.

Også i 2012 siden havnet reporteren i søkelyset da han klarte å snike hodet oppunder kjolen til den intetanende skuespilleren America Ferrera, før han ble dratt unna av sikkerhetsvakter.