ADVART: Miranda Kerr avslører at hun ble advart av eksmannen Orlando Bloom før nakenbilder av ham ble spredd på nettet tidligere denne måneden. Foto: SCANPIX
ADVART: Miranda Kerr avslører at hun ble advart av eksmannen Orlando Bloom før nakenbilder av ham ble spredd på nettet tidligere denne måneden. Foto: SCANPIXVis mer

Supermodellen ble advart av eksen før nakenbildene kom ut

- Hva tenkte du på?

(Dagbladet): Hollywood-kjekkasen Orlando Bloom (39) var på «alles» lepper da det dukket opp nakenbilder av ham på nettet tidligere denne måneden. På bildene står Bloom på et padlebrett i Adams drakt sammen med sin nye kjæreste Katy Perry (31).

Nå kommenterer imidlertid Blooms ekskone, supermodell Miranda Kerr (33), nakenbildene.

Pinlig

I et intervju med det australske radioprogrammet «The Kyle and Jackie O», forteller en lattermild Kerr at eksmannen sendte henne en tekstmelding før bildene ble tilgjengelige for offentligheten.

FLAU: Orlando Bloom tok saken i egne hender og advarte ekskona om de kommende nakenbildene. Foto: SCANPIX
FLAU: Orlando Bloom tok saken i egne hender og advarte ekskona om de kommende nakenbildene. Foto: SCANPIX Vis mer

- Herregud, han sendte meg en tekstmelding der han skrev at han var skikkelig flau, sier Kerr.

Videre i meldingen skal Bloom ha skrevet at noen bilder snart ville komme ut, og at han ville at hun skulle vite det.

- Jeg tenkte bare: Hva tenkte du på? Seriøst, sier Kerr.

Den tidligere Victoria's Secret-modellen har sønnen Flynn (5) sammen med Bloom. Paret gikk hver til sitt i 2013, etter tre års ekteskap.

Pågående paparazzier

Det er ikke første gang kjendiser har fått sine private kroppsdeler trykket i internasjonale medier.

I oktober i fjor figurerte en naken Justin Bieber (22) på forsiden av en rekke medier mot sin vilje. Bieber gikk imidlertid litt lengre enn Bloom for å få fjernet de lettkledde feriebildene, og truet med søksmål.

Også Kate Middleton, Tone Damli og Victoria's Secret-modell Sara Sampaio (25) har fått pikante bilder av seg selv spredd på nettet mot sin vilje. Sistnevnte gikk denne uka i strupen på pressen etter at hun ble fotografert toppløs på en ferietur.

I et illsint Facebook-innlegg retter den portugisiske undertøysmodellen skarp kritikk mot paparazzier og kjendispresse.

«Vi går alle på jobb, noen til kontoret, andre til et fotostudio. Når vi ikke er på jobb bør privatlivets fred respekteres», skriver hun.