Kendall Jenner:

Supermodellen ble beskyldt for å ikke tipse etter et barbesøk. Nå svarer hun på kritikken

Fansen tok Kendall Jenner i forsvar.

SVARER: Kendall Jenner har møtt krass kritikk etter at denne regningen så dagens lys. Nå svarer hun på kommentarene. Foto: INVISION / Skjermdump fra Instagram
SVARER: Kendall Jenner har møtt krass kritikk etter at denne regningen så dagens lys. Nå svarer hun på kommentarene. Foto: INVISION / Skjermdump fra Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Over helga har en regning som skal tilhøre den verdensberømte modellen, Kendall Jenner (21) sett dagens lys. I ettertid har det stormet mot henne på sosiale medier, etter at mye tydet på at hun ikke hadde lagt igjen noe tips etter et barbesøk.

Nå har imidlertid «Keeping up with the Kardashians»-stjerna svart på kritikken. Etter utallige kommentarer mot henne, tok 21-åringen til Twitter mandag kveld norsk tid.

– Damn, jeg tror ikke jeg vil gi tips i kontanter neste gang, skriver hun på sin Twitter-profil.

Bildet viste nemlig stjernas regning på 24 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 190 norske kroner. Både Jenners underskrift og et tomt tips-felt kommer tydelig fram på bildet, som baren «Baby´s All Right» i New York, har delt på Instagram i ettertid.

– Ikke glem å tipse bartenderen din, står det under bildet.

På regningen kommer det fram at de oppfordrer kundene til å tipse, noe det ikke så ut til at Jenner gjorde. Selv forklarer hun at hun betalte i kontanter utenom.

Etter at baren delte bildet raste flere mot den berømte 21-åringen, mens andre fans tok henne i forsvar, blant annet for å dele signaturen hennes på sosiale medier, ifølge Mirror.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer