<strong>SVARER:</strong> Kendall Jenner har møtt krass kritikk etter at denne regningen så dagens lys. Nå svarer hun på kommentarene. Foto: INVISION / Skjermdump fra Instagram
SVARER: Kendall Jenner har møtt krass kritikk etter at denne regningen så dagens lys. Nå svarer hun på kommentarene. Foto: INVISION / Skjermdump fra Instagram Vis mer

Kendall Jenner:

Supermodellen ble beskyldt for å ikke tipse etter et barbesøk. Nå svarer hun på kritikken

Fansen tok Kendall Jenner i forsvar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Over helga har en regning som skal tilhøre den verdensberømte modellen, Kendall Jenner (21) sett dagens lys. I ettertid har det stormet mot henne på sosiale medier, etter at mye tydet på at hun ikke hadde lagt igjen noe tips etter et barbesøk.

Nå har imidlertid «Keeping up with the Kardashians»-stjerna svart på kritikken. Etter utallige kommentarer mot henne, tok 21-åringen til Twitter mandag kveld norsk tid.

– Damn, jeg tror ikke jeg vil gi tips i kontanter neste gang, skriver hun på sin Twitter-profil.

Bildet viste nemlig stjernas regning på 24 amerikanske dollar, noe som tilsvarer omtrent 190 norske kroner. Både Jenners underskrift og et tomt tips-felt kommer tydelig fram på bildet, som baren «Baby´s All Right» i New York, har delt på Instagram i ettertid.

– Ikke glem å tipse bartenderen din, står det under bildet.

På regningen kommer det fram at de oppfordrer kundene til å tipse, noe det ikke så ut til at Jenner gjorde. Selv forklarer hun at hun betalte i kontanter utenom.

Etter at baren delte bildet raste flere mot den berømte 21-åringen, mens andre fans tok henne i forsvar, blant annet for å dele signaturen hennes på sosiale medier, ifølge Mirror.

<strong>SLETTA BILDET:</strong> Kendall Jenners underskrift kommer tydelig frem på bildet av regningen hennes. Baren har senere sletta bildet. Foto: Skjermdump Instagram
SLETTA BILDET: Kendall Jenners underskrift kommer tydelig frem på bildet av regningen hennes. Baren har senere sletta bildet. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

– For en bortskjemt rotten bitch, har en Instagram-bruker kommentert, mens en annen hevder at stjerna aldri har jobbet i industrien, ettersom hun ikke la igjen noe tips.

Også en rekke fans foreslo at stjerna trolig hadde betalt med kontanter, noe som i ettertid viser seg å stemme, ifølge Jenner selv.

– Tenker ingen at hun kanskje tipset i kontanter?, kommenterte en bruker, mens en annen trekker fram 21-åringens kjendisstatus og at baren nå bruker stjerna for alt hun er verdt.

Baby´s All Right, den aktuelle baren, som har 30 000 følgere på Instagram, har seinere sletta bildet.

La seg flate

Kendall Jenner og hele Kardashian-familien skaper stadig overskrifter i media. Blant annet fikk Kendall Jenner og søsteren Kylie Jenner (19) krass kritikk i juli, etter at de lanserte en ny serie med T-skjorte i nettbutikken sin.

«Rap vs. Rock»-trøyene, som var en del av deres nyeste «Kendall + Kylie»-kolleksjon, mottok kritikk som gikk ut på at duoens klesmerke plastret bilder av de to jentene over ikoniske personer fra musikkhistorien, deriblant de avdøde rapstjernene The Notorious B.I.G. og Tupac «2Pac» Amaru Shakur.

Saken fortsetter nedenfor.

<strong>KRITIKK:</strong> Kendall og Kylie Jenner fikk krass kritikk etter at de lanserte sin nye kolleksjon med T-skjorter. Foto: AP / NTB Scanpix
KRITIKK: Kendall og Kylie Jenner fikk krass kritikk etter at de lanserte sin nye kolleksjon med T-skjorter. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

I tillegg var det uklarheter rundt om «Kendall + Kylie» -merket hadde tillatelse til å bruke de ikoniske motivene på T-skjortene, som ble solgt for drøyt tusen kroner per stykk.

Jenner-søstrene har blant annet fått mora til den avdøde rapperen Christopher George Latore Wallace, bedre kjent som The Notorious B.I.G., på nakken.

I et Instagram-innlegg tordnet Voletta Wallace mot de to jentene, og kalte dem «respektløse» og «frastøtende».

Jenner-søstrene og merket deres la seg flate etter kritikken og trakk tilbake T-skjortene, og kom seinere med en offentlig beklagelse.

«Denne designen var ikke godt gjennomtenkt, og vi beklager på det dypeste overfor alle som er blitt opprørt og/eller fornærmet, spesielt overfor familiene til artistene», tvitret Jenner-søstrene i en melding, som fortsatte slik:

«Vi er store fans av musikken deres og det var ikke vår intensjon å være respektløse mot disse kulturikonene på noen måte. T-skjortene er blitt trukket fra salg og alle motivene er blitt fjernet. Vi vil bruke dette som en mulighet til å lære av disse feilene, og igjen, vi er veldig lei oss».

VEKKER REAKSJONER: Pepsis reklamefilm «Live For Now Moments Anthem» med Kendall Jenner i hovedrollen, vekker sterke reaksjoner. Flere mener det er et tonedøvt forsøk på en politisk bevegelse, og at det som skjer i videoen er virkelighetsfjernt. Pepsi sier i en uttalelse til Buzzfeed at reklamen ble laget for å vise folk fra rundt omkring i verden komme sammen. - Dette er en global kampanje som viser folk fra forskjellige stadier av livet som kommer sammen i harmoni. Vi mener det er et viktig budskap å få fram, sier de. Video: Pepsi Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer