Bella Hadid:

Supermodellen forteller: - Stolt av å være muslim

Bella Hadid snakker om familiens situasjon. 

PÅVIRKES: Bella Hadid (20) er en av verdens største modeller. I et nytt intervju forteller hun at hun er troende muslim, noe som skyldes hennes far. Hun forklarer også at Donald Trump og hans innreiseforbud forbløffer familien. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅVIRKES: Bella Hadid (20) er en av verdens største modeller. I et nytt intervju forteller hun at hun er troende muslim, noe som skyldes hennes far. Hun forklarer også at Donald Trump og hans innreiseforbud forbløffer familien. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske supermodellen Bella Hadid (20) har de siste åra vært å se på catwalken under de største motevisningene, på forsida av verdens mestselgende moteblader og i reklamekampanjer for store motehus.

Hun er imidlertid ytterst privat, og har sjelden latt seg intervjue. I et nytt intervju med Porter Magazine tar hun imidlertid bladet fra munnen om noe mange har lurt på, nemlig familiebakgrunnen hennes.

- Veldig religiøs

20-åringen, og hennes to modellsøsken Gigi (21) og Anwar (17), er barn av Mohamed og Yolanda Hadid. Faren deres ble født i Nasaret i Israel, og moren kommer fra Nederland. Modellstjerneskuddet identifiserer seg mest med faren, spesielt når det kommer til trosretning.

- Pappa var alltid veldig religiøs, og han ba alltid med oss. Jeg er stolt av å være muslim, sier hun i intervjuet.

Hadid er en uttalt motstander av Donald Trump, og forklarer at presidentens omdiskuterte innreiseforbud har preget både henne og familien de siste månedene.

- Pappa var en flyktning da han kom til USA, så dette treffer veldig nært for meg, søstera og broren min, forklarer hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer