Supermodellen kastet klærne på T-banen

Tok et oppgjør med kropp og selvbilde i bare undertøyet, men det var talen som vekket oppmerksomhet.

KASTET KLÆRNE: Supermodell Iskra Lawrence valgte å kaste klærne på en T-bane i New York for å snakke om kroppspress i samfunnet. Det hele var en del av flere prosjekter utført av et feministisk kunstnerkollektiv. Video: HQHB / MEUDONT.SE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg pleide å hate det jeg så i speilet, fordi samfunnet fortalte meg at jeg ikke var god nok, sier supermodell Iskra Lawrence åpenhjertig foran fremmede mennesker på undergrunnen i New York.

Å kaste klærne i offentligheten er én måte å vekke oppmerksomhet på, men det var budskapet til kropps-positivisten som vekket mest oppmerksomhet.

Videoen av den britiske supermodellen Iskra Lawrence som står i bare undertøyet og taler om kropp og selvbilde på en undergrunn i New York, har gått som ild i tørt gress på internett den siste uka.

- Jeg vil gjøre meg selv sårbar i dag, så dere kan se den reisen jeg har hatt med min egen kropp, og forstå hva jeg føler om meg selv i dag. Så nå skal jeg vise meg fram til dere, sier Lawrence før hun kaster klærne. Hele seansen og talen fra Lawrence kan sees i videoen øverst i saken.

Reaksjon på Donald Trump

Ideen bak stuntet oppstod dagen etter at valgresultatet i USA hadde blitt kjent, Donald Trump skulle bli USAs 45. president. En gjeng med jenter som sammen produserer og publiserer korte historier og filmer. De forteller at de følte på en sorg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer