Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

American Music Awards 2016:

Supermodellen slaktes etter Melania Trump-parodi

Beskyldes for rasisme. 

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

Natt til mandag gikk årets American Music Awards av stabelen i Microsoft Theatre i Los Angeles.

Superstjerner som blant andre Lady Gaga, Chrissy Teigen, Heidi Klum og Milla Jovovich trosset regnet i den ellers solfylte byen og stilte på den røde løperen i dristige designerantrekk, før de hastet videre inn til selve showet og prisutdelingen.

Supermodellen Gigi Hadid (21) og komiker Jay Pharoah (29) ledet årets show.

- Jeg har sett på AMAs i alle år, så det er selvfølgelig et stort privilegium og en ære å få denne jobben, fortalte Gigi.

Men ikke alt gikk på skinner for Hadid under hennes debut som programleder.

BLIR FØRSTEDAME: Melania Trump har tidligere gjort suksess som modell. Nå blir hun USAs førstedame.
BLIR FØRSTEDAME: Melania Trump har tidligere gjort suksess som modell. Nå blir hun USAs førstedame. Vis mer

Se video øverst i saken!

Nå anklages hun for rasisme mot USAs kommende førstedame Melania Trump (46).

I løpet av sendingen gjorde hun blant annet narr av den slovenske modellens ansikt.

- Dette er min Melania Trump-parodi. Jeg må få ansiktet riktig, fortalte hun før hun snudde seg rundt intenst smilende med øynene og trutmunn rett inn i kamera.

Gigi gjorde også narr av Melanias tale til det republikanske partiet under årets landsmøte, der mange mener hun hadde stjålet flere vendinger fra nåværende førstedame Michelle Obama.

- Jeg elsker ektemannen min, president Barack Obama, og våre to barn Sasha og Malia, vitset modellen med en østeuropeisk aksent.

Stuntet fikk flere Trump-tilhengere til å rase mot 21 år gamle Hadid.

«Gigi Hadid og Jay Pharoah, SLUTT å snakke om Donald Trump og Melania. Dette skal være en musikalsk prisutdeling», skriver en twitterbruker.

En annen bruker skriver at Gigi Hadid ødela Melania Trump.

«Jeg vet ikke hva som gjør meg mest ukomfortabel. Gigi Hadids parodi av Melania Trump eller Melania Trump selv.»

«I morgen vil Donald Trump twitre for å kreve en unnskyldning fra Gigi Hadid for hennes parodi av Melania Trump», skriver en, som et stikk til presidentens utblåsning mot et teater forrige uke.

Flere skriver også at Hadid aldri burde fått jobben som en av konferansierene under prisutdelingen.

«Måten hun holder på er kvalmende. Hun hadde aldri turt å gjøre det om Melania var mørkhudet», poengterer flere.

Gigi Hadid har ennå ikke kommentert hetsen.

Flytter ikke inn i Det hvite hus

I januar må Barack Obama og familien flytte ut av Det hvite hus, når hans åtte år som president er omme. Inn flytter Donald Trump (70), som i starten av november vant valget om å bli USAs 45. president.

Nå kan det derimot virke som om Donald får en ensom tilværelse i det som muligens er USAs mest kjente landemerke.

New York Post skriver nemlig at både kona Melania og sønnen Barron (10) ikke skal flytte til Washington D.C. med det aller første.

Blir i New York

Melania blir landets kommende førstedame, og Barron blir det som omtales om førstegutt. Staben i Det hvite hus får imidlertid ikke gleden av å se 10-åringen leke i husets korridorer eller se Melania ved ektemannens side på daglig basis.

En kilde forteller nemlig at de må holde seg i New York og Trump Tower på grunn av guttens skole.

Barron går på en privatskole på Upper West Side i byen, der semesteravgiften er på nærmere 350 000 norske kroner i halvåret. Det er likevel ikke bare skolen avgjørelsen handler om.

Den kommende førstedamen har alltid hatt god kontakt med barna sine, og har oppdratt dem selv. Hun har ansatt barnepiker, men bidrar også mye selv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling