Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Supermodellen slår tilbake mot kritikken: - Ja, jeg har pupper

Får støtte.

SLÅR TILBAKE: Supermodellen Gigi Hadid tok mandag til sosiale medier for å svare en rekke kritiske røster som har ment at 20-åringen ikke passer til å være modell. Foto: NTB Scanpix
SLÅR TILBAKE: Supermodellen Gigi Hadid tok mandag til sosiale medier for å svare en rekke kritiske røster som har ment at 20-åringen ikke passer til å være modell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Supermodellen Gigi Hadid tok mandag til sosiale medier for å svare en rekke kritiske røster som har ment at 20-åringen ikke passer til å være modell.

Hadid, som blant annet har vært med i Sports Illustrated og gjorde flere opptredner i TV-programmet «The Real Housewifes of Beverly Hills», la ut en lang tekst på sin Instagram-profil. Det har i skrivende stund samlet 250 000 «likes».

- Ja, 99 prosent av tiden kommer kritikk på sosiale medier fra personer som ikke vet hva de snakker om, men jeg er menneskelig og jeg skal innrømme at jeg lot meg affisere av det, skriver hun.

- Ber ikke om spesialbehandling Mange designere bruker tynne modeller for å vise fram sine kreasjoner. Hadid sier hun er klar over at hun ikke ser ut som mange av sine kolleger, men at det heller ikke er noe som plager henne. 

- Ja, jeg har pupper, jeg har magemuskler, jeg har rumpe, jeg har lær, men jeg ber ikke om spesialbehandling av den grunn. Jeg passer inn i de større størrelsene.

- Dersom du ikke liker det, trenger du ikke å følge meg eller se på meg, for jeg skal ingen steder. Dersom jeg ikke hadde den kroppen jeg har, hadde jeg heller ikke hatt den karrieren jeg har. Jeg elsker at jeg kan være sexy. Jeg er stolt av det.

Støtte Det har ikke manglet på oppmuntrende meldinger etter at Hadid valgte å ta et oppgjør med sine kritikere. Modell og programleder Tyra Banks var raskt ute med en støttemelding til Hadid.

IKKE SOM ANDRE MODELLER: Mange designere bruker tynne modeller for å vise fram sine kreasjoner. Hadid sier hun er klar over at hun ikke ser ut som mange av sine kolleger, men at det heller ikke er noe som plager henne. Foto: Stella Pictures
IKKE SOM ANDRE MODELLER: Mange designere bruker tynne modeller for å vise fram sine kreasjoner. Hadid sier hun er klar over at hun ikke ser ut som mange av sine kolleger, men at det heller ikke er noe som plager henne. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har ikke møtt deg, men jeg føler virkelig med deg. Det er både sterke, nødvendige, sårbare og ektefølte ord du kommer med, skriver Banks.

Også Kris Jenner, moren til Kardashian-klanen og Jenner-søstrene, erklærte sin støtte overfor Hadid.

- Dette er en av de slteste, smarteste og nydeligste jentene i verden - både på innsiden og utsiden. Hvorfor vil mennesker som ikke har et liv, ingen mening, som er sinte, bitre og ignorante dra folk ned på denne måten i stedet for lete etter det beste i andre?

Brudd Hadid har som nevnt tross sin unge alder gjort det stort innen modellbransjen.

Hun har blant annet posert for store magasiner som Elle, Vogue, Sports Illustrated og Paper Magazine, og ikke overraskende har også kjærlighetslivet henens blitt av det offentlige slaget.

Hun var en stund sammen med den australske artisten Cody Simpson etter at hun figurerte i en av musikkvideoene hans, men det ble i mai bekreftet at paret hadde gått fra hverandre.

POPULÆR MODELL: Gigi Hadid (20) har vært å se på mang en catwalk denne moteukerunden, blant annet for Tommy Hilfiger (t.v.) og Versace. Foto: NTB Scanpix
POPULÆR MODELL: Gigi Hadid (20) har vært å se på mang en catwalk denne moteukerunden, blant annet for Tommy Hilfiger (t.v.) og Versace. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Cody og Gigi ønsker å være på et sted akkurat nå hvor han vil få muligheten til å fokusere på sin musikk og fans, mens hun kan fokusere på å fortsette og bygge sin karriere, het det da i en uttalelse.

- De elsker hverandre inderlig og har gått hver til sitt, i håp om at de kan vokse på hver sin plattform og at veien vil bringe dem sammen i fremtiden.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media