Bella Hadid

Supermodellen snakker om operasjons­ryktene for første gang

- Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære.

KTER: Supermodell Bella Hadid uttaler nå at hun ikke har endret på utseendet sitt kosmetisk eller kirurgisk. Foto: NTB scanpix
KTER: Supermodell Bella Hadid uttaler nå at hun ikke har endret på utseendet sitt kosmetisk eller kirurgisk. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

De siste åra har toppmodell Bella Hadid (21) blitt et av de hotteste navnene i moteverdenen, sammen med storesøster Gigi Hadid (23).

Når man blir rik, berømt og populær blant annet på grunn av hvordan man ser ut, må man dessverre ofte stålsette seg mot rykter og negative kommentarer.

Den unge supermodellen velger nå å besvare ryktene om at hun har lagt seg under kniven for å endre på utseendet sitt, for første gang, ifølge Harper's Bazaar.

Vil ikke ødelegge utseendet

Det er i et intervju med motemagasinet InStyle at Hadid kommer direkte inn på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter - de siste åra.

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære, sier 21-åringen, og fortsetter:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

Blant annet nettstedet RadarOnline har tidligere nærmest fastslått at Hadid har tatt en rekke kosmetiske og kirurgiske inngrep, etter å ha forhørt seg med to ulike plastiske kirurger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer