KTER: Supermodell Bella Hadid uttaler nå at hun ikke har endret på utseendet sitt kosmetisk eller kirurgisk. Foto: NTB scanpix
KTER: Supermodell Bella Hadid uttaler nå at hun ikke har endret på utseendet sitt kosmetisk eller kirurgisk. Foto: NTB scanpixVis mer

Bella Hadid

Supermodellen snakker om operasjons­ryktene for første gang

- Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære.

De siste åra har toppmodell Bella Hadid (21) blitt et av de hotteste navnene i moteverdenen, sammen med storesøster Gigi Hadid (23).

Når man blir rik, berømt og populær blant annet på grunn av hvordan man ser ut, må man dessverre ofte stålsette seg mot rykter og negative kommentarer.

Den unge supermodellen velger nå å besvare ryktene om at hun har lagt seg under kniven for å endre på utseendet sitt, for første gang, ifølge Harper's Bazaar.

Vil ikke ødelegge utseendet

Det er i et intervju med motemagasinet InStyle at Hadid kommer direkte inn på spekulasjonene om at hun har latt seg operere - eller endret utseendet sitt på andre måter - de siste åra.

- Folk tror at jeg har tatt masse kirurgi eller gjort ditt eller datt. Vet du hva? Vi kan ta en scanning av fjeset mitt, kjære, sier 21-åringen, og fortsetter:

- Jeg er redd for å ta fillere i leppene mine. Jeg har ikke lyst til å ødelegge ansiktet mitt.

NATURLIG: Bella Hadid sier til InStyle at hun ikke har sprøytet fillere eller lignende inn i ansiktet sitt. Her under filmfestivalen i Cannes i midten av mai. Foto: Kristina Afanasyeva/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix
NATURLIG: Bella Hadid sier til InStyle at hun ikke har sprøytet fillere eller lignende inn i ansiktet sitt. Her under filmfestivalen i Cannes i midten av mai. Foto: Kristina Afanasyeva/ REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

Blant annet nettstedet RadarOnline har tidligere nærmest fastslått at Hadid har tatt en rekke kosmetiske og kirurgiske inngrep, etter å ha forhørt seg med to ulike plastiske kirurger.

- Ansiktet hennes hadde en rund form, men fremstår nå som mer definert. Dette kan til en viss grad skyldes at hun er blitt eldre, samt noe vekttap. Likevel, det er sannsynlig at hun har fått noe kirurgisk hjelp, sa Dr. Matthew Schulman til nettstedet høsten 2017.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

- Ble mobbet for fjeset mitt

I intervjuet med InStyle innrømmer Bella Hadid videre at hun, i likhet med de fleste andre tenåringer, opplevde å føle seg usikker på sitt eget utseende.

Hun forteller også at hun sammenlignet seg med storesøsteren sin, Gigi.

- Jeg hadde smal midje og brede hofter og var litt lubben. Jeg elsker dem nå, men jeg var alltid selvbevisst når det gjaldt hoftene mine. Mens søsteren min hadde six-pack og var veldig atletisk, sier Bella.

SAMMENLIGNET SEG MED GIGI: Bella Hadid og storesøster Gigi (t.h.) sammen på «Being Serena»- premieren i New York forrige uke. Foto: NTB scanpix
SAMMENLIGNET SEG MED GIGI: Bella Hadid og storesøster Gigi (t.h.) sammen på «Being Serena»- premieren i New York forrige uke. Foto: NTB scanpix Vis mer

Supermodellen, som blant annet har vekket oppsikt på filmfestivalen i Cannes ved mer enn én anledning, røper videre at hun også hadde komplekser for ansiktet sitt.

- Jeg syntes dessuten at jeg hadde et så rart fjes. Jeg husker veldig godt at jeg ble mobbet på grunn av trekkene mine, sier hun i intervjuet.

Gjentatt kritikk

Selv om dette er første gang Bella Hadid omtaler ryktene om at hun har lagt seg under kniven direkte, har hun tidligere slått tilbake mot beskyldninger om at utseendet hennes ikke er naturlig.

For et par måneder siden ble både Bella og venninnen Kendall Jenner (22) anklaget for å være et resultat av plastisk kirurgi på en fanside på Instagram. Der ble det også hevdet at de begge har dårlige personligheter.

Spesielt den siste kommentaren fikk modellen til å se rødt. Under kommentaren skrev Bella følgende:

«Jeg kunne ønske du kjente til våre personligheter. Og ikke bare det, jeg kunne ønske du skaffet deg et hjerte. Mine velsignelser til deg, kjære. Sjalusi er et rop om hjelp som jeg skulle ønske jeg kunne hjulpet deg med.»

Tidligere har også storesøster Gigi Hadid rast mot kritikk hun har mottatt i sosiale medier.

I vinter så hun seg nødt til å forklare seg i et innlegg på Twitter, etter at flere påpekte hennes vektnedgang og mente denne skyldtes bruk av narkotika:

«Jeg vil ikke forklare ytterligere hvorfor kroppen min ser ut som den gjør, på samme måte som ingen andre burde trenge det. Jeg vil ikke dømme andre, men narkotika er ikke min greie, ikke sett meg i den båsen kun fordi du ikke forstår hvorfor kroppen min har forandret seg», slo Gigi blant annet fast.