Siri Tollerød:

Supermodellen venter barn

Bekrefter babynyheten på Instagram.

GRAVID: I går røpet den tidligere supermodellen Siri Tollerød at hun er gravid med sitt andre barn sammen med ektemannen Martin Steffensen. Foto: Skjermdump fra Instagram/siritollerod
GRAVID: I går røpet den tidligere supermodellen Siri Tollerød at hun er gravid med sitt andre barn sammen med ektemannen Martin Steffensen. Foto: Skjermdump fra Instagram/siritollerod Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For snart to år siden giftet« Top Model»-profilen Siri Tollerød (32) seg med Martin Steffensen. Det fortalte hun på sin egen Instagram-profil, hvor hun delte et vakkert bilde av seg selv og ektemannen. Sammen har de dattera Louise (2), som kom til verden i 2017.

På selveste nasjonaldagen i går kunne Tollerød avsløre at Louise skal bli storesøster, og at hun og Steffensen med det blir tobarnsforeldre.

I et innlegg på Instagram delte hun et bilde av seg selv sammen med ektemannen og dattera hvor hun stolt holder rundt den voksende magen.

Det var TV 2 som først omtalte saken.

Overfor Dagbladet forteller Tollerød at de gleder seg stort til å treffe det lille familiemedlemmet om noen uker.

- Terminen er i slutten av juli, så det er litt over to måneder igjen. Det blir stas med et nytt familiemedlem, og Louise gleder seg til å bli storesøster, forteller hun.

GRAVID: Artisen Tone Damli forteller om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Video: Rød Løper Vis mer

Drømmebryllup

Som nevnt giftet Tollerød seg med Steffensen i 2018 etter å ha vært forlovet i to år. Bryllupet fant sted på Boen Gård i Kristiansand, hvor Tollerød hadde på seg en blondekjole fra designermerket Pronovias.

I håret hadde den tidligere supermodellen et langt slør som var festet i en knute i nakken.

- Dagen kunne ikke ha vært bedre! Vi fikk drømmebryllupet vårt, uttalte Tollerød til MinMote om bryllupet.

På Instagram Tollerød delte hun også flere bilder fra bryllupet sitt.

Se dette innlegget på Instagram

❤️

Et innlegg delt av siritollerod (@siritollerod)

Tollerød har en lang modellkarriere bak seg, og ble oppdaget på et kjøpesenter allerede som 15-åring. I 2007 fikk hun sitt catwalk-gjennombrudd, og regnes som en av Norges største supermodeller gjennom tidene.

Vogue, Alberta Ferretti, GAP, Miu Miu og John Galliano og Chanel er bare noen av motehusene kristiansandsjenta har jobbet med gjennom karrieren.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

«Pensjonerte» seg

I 2013 bestemte Tollerød seg likevel for å reise hjem til Norge og «pensjonere» seg - i en alder av 25 år.

- Jeg følte det var på tide å flytte tilbake til Norge. Jeg har alltid hatt lyst til å begynne på skolen igjen. Nå var det tiden for det, fortalte Siri til Se og Hør den gang.

I et tidligere intervju med Elle fikk Tollerød spørsmål om hva som er de største forskjellene på livet hennes nå, kontra for ti år siden. På det svarte hun følgende:

- For ti år siden var jeg 20 år gammel og bodde i New York, jobbet som modell og reiste verden rundt, gikk på alle catwalkene og var på kule fester. Nå er jeg 30, bor i Oslo, reiser stort sett til Kristiansand, jobber som PR-konsulent, er blitt mamma og skal gifte meg.

PÅ CATWALKEN: Her er Siri Tollerød avbildet på catwalken for den franske designeren Stephane Rolland i 2011. Foto: NTB Scanpix
PÅ CATWALKEN: Her er Siri Tollerød avbildet på catwalken for den franske designeren Stephane Rolland i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I samme intervju snakket den 32-åringen også om morsrollen, og kunne fortelle at det har vært mange høydepunkter som mamma.

- Det er ikke én spesiell ting, men helheten. Kjærligheten, gleden og stoltheten hver gang hun gjør noe nytt, fortalte hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer