Emily Ratajkowski:

Supermodellens hårete bilde vekker oppsikt

Modellen får stadig kritikk for de lettkledde bildene sine. Nå er det et nytt bilde som får stor oppmerksomhet.

NYTT BILDE KRITISERES: Supermodellen Emily Ratajkowski har delt et nytt bilde i sosiale medier. Det får flere til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix
NYTT BILDE KRITISERES: Supermodellen Emily Ratajkowski har delt et nytt bilde i sosiale medier. Det får flere til å sperre opp øynene. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske supermodellen Emily Ratajkowski (28) fikk sin debut på catwalken i 2015 for Marc Jacobs under New York Fashion Week.

Siden den gang har hun vært å se på catwalken for kjente merker en rekke ganger, og har vært ansikt utad for merker som DKNY, The Frye Company, Dolce & Gabbana og Versace.

28-åringen har over 23 millioner følgere på Instagram og deler titt og ofte lettkledde bilder av seg selv, noe følgerne stadig kritiserer.

Hårete bilde vekker avsky

Nå er det imidlertid et nytt Instagram-bilde som vekker oppsikt. Bildet er tatt i anledning et innlegg supermodellen har skrevet for den nyeste utgaven av Harper's Bazaar, og viser Emily mens hun poserer i undertøyet med armene over hodet.

Under den ene armen vises armhulehår, og det er nettopp dette hun nå mottar kritikk for - selv om hun i bildeteksten framhever kvinners rett til å oppføre seg og se ut slik de selv ønsker.

Til bildet skriver Emily følgende:

- Gi kvinner muligheten til å være den de vil være, og ha så mange sider som de vil. Jeg skrev et innlegg for Harper's Bazaar om viktigheten av kvinners rett til å velge (hvordan hun kler seg, hva hun legger ut, om hun bestemmer seg for å barbere seg eller ikke), uansett hvilken påvirkning som har formet måten hun presenterer seg på. Gjør deres greie, hva enn det måtte være.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer