Superstjerna åpner klamydiaklinikk for koalabjørner. Den er oppkalt etter «erkefienden» hans

- Vi er ferdige her. Dette showet er over.

FOR EN GOD SAK: Russell Crowe har etablert en klamydiaklinikk for koalabjørner, og gitt den et noe ukonvensjonelt navn. Foto: Sotheby's Australia / Splash / NTB Scanpix

FOR EN GOD SAK: Russell Crowe har etablert en klamydiaklinikk for koalabjørner, og gitt den et noe ukonvensjonelt navn. Foto: Sotheby's Australia / Splash / NTB Scanpix


Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Australske Russell Crowe er et kjent fjes for de fleste nordmenn etter å ha figurert i storfilmer som «The Gladiator», «A beautiful mind», «Cinderella Man» og «American Gangster».

Men han er også kjent for å være av den sleivete og tidvis rampete typen.

Den 54 år gamle Oscar-vinnerens siste stunt innebærer blant annet en alvorlig sykdom, et over gjennomsnittet søtt pungdyr og en britisk talkshow-vert.

Han har nemlig åpnet en klamydiaklinikk for koalabjørner i navnet til John Oliver.

Som takk

Bakgrunnen for den lille disputten mellom de to var at Oliver la igjen en anselig sum da Crowe tidligere i år auksjonerte bort en rekke gjenstander som hadde vært med i filmene hans for å «ha råd til skilsmissen sin».

Blant tingene Oliver kjøpte, var suspen Crowe brukte i filmen «Cinderella Man», og den ble deretter donert til en videobutikk i Anchorage i Alaska.

Ikke lenge etter auksjonen gikk Crowe ut på Twitter og takket Oliver for å ha handlet på auksjonen. Han la også til at han ofte viser «sin ektefølte kjærlighet for australiere og Australia». Dette kjente Oliver seg ikke igjen i.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer