Trump i parodikrangel

Superstjerna lover å stoppe å håne Trump - på én betingelse

«Offentliggjør selvangivelsen din, så skal jeg stoppe».

ERTER: Alec Baldwin gjør narr av USAs blivende president i sine sketjser i «Saturday Night Live». Nå lover han å stoppe - på én betingelse. Foto: XPOSURE PHOTOS
ERTER: Alec Baldwin gjør narr av USAs blivende president i sine sketjser i «Saturday Night Live». Nå lover han å stoppe - på én betingelse. Foto: XPOSURE PHOTOS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mange millioner har moret seg med Alec Baldwins Donald Trump-imitasjoner.

Parodiene har funnet sted gjentatte ganger på humorinstitusjonen «Saturday Night Live» hvor Baldwin imiterer en Donald Trump med oppblåst ego og særs karikert kroppsspråk.

I helgas utgave av SNL latterliggjorde Baldwin på ny Trump, denne gang i en sketsj hvor den blivende presidenten var for opptatt med Twitter til å følge med under en orientering om rikets sikkerhet.

Passende nok brukte Trump nettopp Twitter på å kommentere sketsjen, som han ikke så overraskende fant lite morsom.

«Fullstendig forutinntatt, ikke morsom og Baldwins imitasjoner kan rett og slett ikke bli dårligere. Trist», tvitret hotellkongen som snart blir USAs 45. president.

Det viser seg nå at Alec Baldwin ikke snor seg unna en god Twitter-krangel om han får muligheten. Komikeren svarte på Trumps slakt av SNL-sketsjen på følgende måte:

«Offentliggjør selvangivelsen din, så skal jeg stoppe. Ha».

Trump har som kjent lenge måtte tåle stram kritikk fordi han nektet å gjøre selvangivelsen sin tilgjengelig for allmennheten, hvilket er vanlig praksis i amerikanske presidentvalg. Trump har hevdet at dette er fordi han er under revisjon, noe ingen har kunnet bevise er riktig. CNN har også slått fast at selv om Trump skulle være under revisjon, er det likevel ingen lover som stopper ham i å offentliggjøre selvangivelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer