Sia:

Superstjerna Sia og ektemannen Erik Anders skilles

Går hver til sitt to år etter bryllupet.

GIFTET SEG I 2014: Sia Furler og ektemannen Erik Anders Lang har tatt ut separasjon, to år etter at paret giftet seg. Foruten å stå bak en rekke hitlåter, har Sia gjort det til et varemerke å skjule fjeset, som her, under offentlige opptredener. Foto: NTB Scanpix
GIFTET SEG I 2014: Sia Furler og ektemannen Erik Anders Lang har tatt ut separasjon, to år etter at paret giftet seg. Foruten å stå bak en rekke hitlåter, har Sia gjort det til et varemerke å skjule fjeset, som her, under offentlige opptredener. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den australske artisten Sia Furler (40) og den amerikanske dokumentarfilmskaperen Erik Anders Lang har tatt ut separasjon.

Dette avslører paret i en felles pressemelding via en talsperson, ifølge AP.

- Etter mye sjelesøking og refleksjon har vi som par valgt å ta ut separasjon, skriver duoen.

Sia og Lang, som giftet seg i august 2014, ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, men legger til at begge «ønsker å skilles som venner.»

Stor suksess

Ifølge Langs egen nettside har han laget dokumentarer for en rekke selskaper, deriblant Louis Vuitton, Honda, TED og MTV.

Sia, hvis fulle navn er Sia Kate Isobelle Furler, har de siste årene hatt suksess på egen hånd med en rekke gigahits.

40-åringen er også en meget habil låtskriver for andre artister, og har blant annet skrevet musikk for kolleger som Katy Perry, Beyoncé og Rihanna. I løpet av de siste åra har hun også gjort det til et varemerke å skjule fjeset sitt under opptredener, gjerne bak en usedvanlig tung pannelugg.

Da Sia besøkte «Skavlan» i 2014 gjennomførte hun intervjuet med ryggen til programleder Fredrik Skavlan. Også da hun framførte hitsingelen «Chandelier» var det med ryggen til publikum.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer