MORSOM PÅ TWITTER: Skuespiller Kate Beckinsale avviser at hun og David Walliams er kjærester, og skriver på Twitter at hun kommer til å tatovere en aubergine i panna den dagen hun ser ham naken. Foto: Timothy A. Clary / AFP / Scanpix
MORSOM PÅ TWITTER: Skuespiller Kate Beckinsale avviser at hun og David Walliams er kjærester, og skriver på Twitter at hun kommer til å tatovere en aubergine i panna den dagen hun ser ham naken. Foto: Timothy A. Clary / AFP / ScanpixVis mer

Superstjerna slår tilbake mot romanseryktene

- Hvis jeg noen gang kommer til å se ham naken, skal jeg tatovere en aubergine i fjeset.

I slutten av november kom nyheten om at den britiske filmstjernen Kate Beckinsale (42) og ektemannen Len Wiseman (42) hadde gått hver til sitt etter 11 år.

Paret giftet seg i 2004, men fikk aldri barn sammen, og ble sist sett sammen offentlig under Golden Globe-utdelinga i januar, ti måneder før bruddet ble kjent.

Siden har Beckinsale blitt koblet til komikeren og skuespilleren David Walliams (44), kjent fra blant annet «Little Britain».

BRØT MED HVERANDRE: Kate giftet seg med regissøren Len Wiseman i mai 2004 i en romantisk seremoni i Bel-Air i California. 11 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Frazer Harrison / Getty Images / Scanpix
BRØT MED HVERANDRE: Kate giftet seg med regissøren Len Wiseman i mai 2004 i en romantisk seremoni i Bel-Air i California. 11 år senere gikk de fra hverandre. Foto: Frazer Harrison / Getty Images / Scanpix Vis mer

Før helgen postet The Sun bilder fra noe som så ut som en intim date mellom de to i det eksklusive området Mayfair i London.

Paret spiste middag sammen, lo og koste seg før de i strålende humør forlot restauranten arm i arm, skrev nettstedet.

Beckinsale er i år aktuell med kostymedramaet «Love & Friendship», som fikk terningkast fem i Dagbladet.

Les anmeldelsen her!

Ble single i fjor

Nå slår Hollywood-stjernen tilbake mot romanseryktene med en rekke morsomme Twitter-meldinger.

- Dette er min kjære venn David Walliams. Hvis jeg noen gang kommer til å se ham naken skal jeg tatovere en aubergine i fjeset mitt slik at alle vet det, skrev hun sammen med et bilde av dem fra middagen.

Deretter fulgte hun opp med to nye meldinger til:

- Frem til det skjer kan alle slappe av og vite at vi er venner. Noe vi har vært de siste 2000 årene.

- PS: Det er liten sannsynlighet for at tatoveringen vil bli tatovert i faktisk størrelse. Så vidt jeg vet.

- Forvandles til gelé

David, som også ble singel i fjor etter at ekteskapet til modellen Lara Stone (32) ble oppløst, har tidligere referert til «Aviator»-stjernen som sin «ideelle kvinne».

SKILTE LAG: Etter fem år som mann og kone tok ekteskapet mellom David Walliams og Lara Stone slutt i fjor vår. Foto: WENN.com / Scanpix
SKILTE LAG: Etter fem år som mann og kone tok ekteskapet mellom David Walliams og Lara Stone slutt i fjor vår. Foto: WENN.com / Scanpix Vis mer

- Jeg kjenner et par kvinner som er fantastiske, morsomme, underholdende, rampete og vakre. En av dem er Kate Beckinsale. Jeg har kjent henne i lang tid, siden før hun ble berømt, fortalte Walliams i et intervju i 2009, ifølge The Sun.

- Og Natalie Imbruglia. Når jeg er sammen med disse kvinnene forvandles jeg til gelé fordi de er så morsomme å være rundt. Men ingen av dem ville noen gang datet meg, så det kan ikke bli noe mer.

Mens Beckinsale har datteren Lily Mo (17) fra forholdet til skuespilleren Michael Sheen (47), så har Walliams sønnen Alfred (3) fra ekteskapet med Lara Stone.

Denne saken ble opprinnelig publisert på Seoghør.no.