Channing Tatum i Norge

Superstjerna tilbake i Norge

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike.

STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat
STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det ble alt annet enn en vanlig arbeidsdag for 19 år gamle Sofien Hopen Landøy (19). Mens hun var på jobb på Værlandet gjestehavn fredag, dukket nemlig Hollywood-stjerna Channing Tatum (39) plutselig opp.

- Jeg skulle akkurat til å vaske, men så hørte jeg at sjefen min tok bestillingen og måtte snu meg, sier hun til Dagbladet, og forteller at hun la merke til den amerikanske aksenten hans.

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike, så jeg og venninna mi som også jobber der måtte rett på Google og se på bilder av ham. Da skjønte vi fort at det faktisk var han som sto rett foran oss, fortsetter hun.

Måtte forbli profesjonell

Da det omsider gikk opp for Hopen Landøy hvem hun skulle lage maten til, var det vanskelig å konsentrere seg. Hun forteller at det var en svært spesiell opplevelse å få både lage maten og servere skuespilleren.

- Han bestilte en Jack Daniel's burger, og da jeg leverte den, forsøkte jeg å holde meg profesjonell. Men så måtte jeg bare spørre om et bilde, sier hun lattermildt.

19-åringen forteller videre at det var stjerna som tok kontakt med henne etter at han var ferdigspist.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer