Channing Tatum i Norge

Superstjerna tilbake i Norge

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike.

STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: Privat
STJERNEMØTE: Fredag dukket Channing Tatum opp i Norge - igjen. Det ble et spesielt besøk for 19 år gamle Sofie Hopen Landøy. Foto: PrivatVis mer

Det ble alt annet enn en vanlig arbeidsdag for 19 år gamle Sofien Hopen Landøy (19). Mens hun var på jobb på Værlandet gjestehavn fredag, dukket nemlig Hollywood-stjerna Channing Tatum (39) plutselig opp.

- Jeg skulle akkurat til å vaske, men så hørte jeg at sjefen min tok bestillingen og måtte snu meg, sier hun til Dagbladet, og forteller at hun la merke til den amerikanske aksenten hans.

- Jeg tenkte med en gang at det så ut som en Channing Tatum look-alike, så jeg og venninna mi som også jobber der måtte rett på Google og se på bilder av ham. Da skjønte vi fort at det faktisk var han som sto rett foran oss, fortsetter hun.

Måtte forbli profesjonell

Da det omsider gikk opp for Hopen Landøy hvem hun skulle lage maten til, var det vanskelig å konsentrere seg. Hun forteller at det var en svært spesiell opplevelse å få både lage maten og servere skuespilleren.

- Han bestilte en Jack Daniel's burger, og da jeg leverte den, forsøkte jeg å holde meg profesjonell. Men så måtte jeg bare spørre om et bilde, sier hun lattermildt.

19-åringen forteller videre at det var stjerna som tok kontakt med henne etter at han var ferdigspist.

- Han spurte om vi skulle ta det bildet vi hadde avtalt, fortsetter hun.

Privatliv

Ifølge Hopen Landøy var Tatum ikke annet enn svært vennlig, men rimelig ordknapp.

I OSLO: Hollywood-stjerna Channing Tatum tilbrakte mandag kveld på en eksklusiv Oslo-restaurant med krimforfatter Jo Nesbø. Video: Svein Dybdahl / Dagbladet Vis mer

- Han sa ikke så mye, men fortalte at han skulle kjøre litt rundt og se seg om, forklarer hun, og legger til at stjerna ikke sa noe om hvilke andre planer han hadde for Norgesoppholdet.

Hun forteller videre at hun ikke presset seg på, ei heller gravde etter Tatums planer. Derimot forsøkte hun på best mulig måte å respektere privatlivet hans.

- Han må jo ha hatt et ønske om å få være litt i fred når han kommer hit. Det er ikke så mange som vet om Værlandet gjestehavn, sier hun.

Møtet med Tatum går ned minneboka for 19-åringen, og avslutningsvis forteller hun at venner og bekjente mildt sagt er misunnelige for å ikke ha møtt Channing Tatum selv.

39-åringens Norgesbesøk kommer bare kort tid etter at han sist var her. Den gang på Byrkjedalstunet i Dirdal. Den gang var det ikke kjent hvorfor den amerikanske skuespilleren var i Norge. Det er heller ikke kjent denne gangen.