Superstjernas ektemann drepte tyv under innbrudd

Nå pågår en etterforskning som følge av hendelsen.

DRAMATISK: Søndag morgen ble den libenesiske superstjerna Nancy Ajram utsatt for et innbrudd i villaen sin i Beirut, Libanon. Inntrengeren ble møtt av stjernas ektemann som skjøt og drepte ham. Nå er det satt i gang en etterforskning av hendelsen, melder flere medier. Her er Ajram avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Søndag morgen ble den libenesiske superstjerna Nancy Ajram utsatt for et innbrudd i villaen sin i Beirut, Libanon. Inntrengeren ble møtt av stjernas ektemann som skjøt og drepte ham. Nå er det satt i gang en etterforskning av hendelsen, melder flere medier. Her er Ajram avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tidlig søndag morgen ble en mann drept etter å ha brutt seg inn i den libanesiske superstjerna Nancy Ajrams (36) villa i Beirut, Libanon.

Det melder flere utenlandske medier, deriblant The National, Emirates Woman og Middle East Monitor.

Innbruddstyven skal ha vært bevæpnet og i 30-åra. Han skal ha unngått tre av superstjernas sikkerhetsvakter før han lyktes med å ta seg inn i huset.

Inne i Ajrams villa skal han ha blitt konfrontert av superstjernas ektemann, kjendistannlegen Fadi Al Hashem.

Drepte inntrengeren

Ifølge The National skal det ha skjedd en skuddveksling før Hashem skjøt og drepte inntrengeren. Skuddvekslingen fant sted før politiet ankom åstedet.

Nancy Ajram skal ha fått en mindre skade på sitt høyre bein etter den ubehagelige hendelsen, men både ekteparet og parets tre døtre skal være uskadde og i sikkerhet.

Samme dag som innbruddet fant sted skal en arrestordre ha blitt utstedt for superstjernas ektefelle, og hendelsen er for tida under etterforskning.

Ifølge Emirates Woman har den libanesiske kringkasteren MTV vist et opptak fra innbruddet som viser inntrengeren peke pistolen mot Al Hashem før han avfyrer skudd. Videoklippet skal også ha vist overfallsmannen som tar seg inn til et av rommene i huset for deretter å bli møtt av Al Hashem som jager etter inntrengeren. Videoen avsluttes med at Al Hashem skyter mot en skikkelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer