Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Superstjernas ektemann drepte tyv under innbrudd

Nå pågår en etterforskning som følge av hendelsen.

DRAMATISK: Søndag morgen ble den libenesiske superstjerna Nancy Ajram utsatt for et innbrudd i villaen sin i Beirut, Libanon. Inntrengeren ble møtt av stjernas ektemann som skjøt og drepte ham. Nå er det satt i gang en etterforskning av hendelsen, melder flere medier. Her er Ajram avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix
DRAMATISK: Søndag morgen ble den libenesiske superstjerna Nancy Ajram utsatt for et innbrudd i villaen sin i Beirut, Libanon. Inntrengeren ble møtt av stjernas ektemann som skjøt og drepte ham. Nå er det satt i gang en etterforskning av hendelsen, melder flere medier. Her er Ajram avbildet i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tidlig søndag morgen ble en mann drept etter å ha brutt seg inn i den libanesiske superstjerna Nancy Ajrams (36) villa i Beirut, Libanon.

Det melder flere utenlandske medier, deriblant The National, Emirates Woman og Middle East Monitor.

Innbruddstyven skal ha vært bevæpnet og i 30-åra. Han skal ha unngått tre av superstjernas sikkerhetsvakter før han lyktes med å ta seg inn i huset.

Inne i Ajrams villa skal han ha blitt konfrontert av superstjernas ektemann, kjendistannlegen Fadi Al Hashem.

Drepte inntrengeren

Ifølge The National skal det ha skjedd en skuddveksling før Hashem skjøt og drepte inntrengeren. Skuddvekslingen fant sted før politiet ankom åstedet.

Nancy Ajram skal ha fått en mindre skade på sitt høyre bein etter den ubehagelige hendelsen, men både ekteparet og parets tre døtre skal være uskadde og i sikkerhet.

Samme dag som innbruddet fant sted skal en arrestordre ha blitt utstedt for superstjernas ektefelle, og hendelsen er for tida under etterforskning.

Ifølge Emirates Woman har den libanesiske kringkasteren MTV vist et opptak fra innbruddet som viser inntrengeren peke pistolen mot Al Hashem før han avfyrer skudd. Videoklippet skal også ha vist overfallsmannen som tar seg inn til et av rommene i huset for deretter å bli møtt av Al Hashem som jager etter inntrengeren. Videoen avsluttes med at Al Hashem skyter mot en skikkelse.

Etter hendelsen uttalte Nancy Ajram til libanesisk TV at hun har det bra, og takket for all støtten hun har mottatt, ifølge Ahramonline.

SNAKKER FOR FØRSTE GANG: For over tre år siden ble reality-stjerna Kim Kardashian (38) offer for et brutalt innbrudd og ran mens hun befant seg i Paris i forbindelse med moteuka. I et promo-klipp for stjernas egne program, fortalte hun om den skremmende opplevelsen. Video: E! Online Se hele klippet her. Vis mer

Får støtte på sosiale medier

Kort tid etter at nyheten nådde mediene var det flere som tok til sosiale medier for å gi sin støtte til superstjerna.

- Takk gud for at du, familien og døtrene dine er trygge. Jeg kan ikke forestille meg hva som har skjedd. Gudskjelov for at du har det bra, skriver den libanesiske sangeren Elissa, ifølge The National.

Artisten og skuespilleren Cyrine Abdelnour skriver følgende:

- Ærlig talt kan jeg ikke forstå hvor ekkel denne nyheten er. Vi takker gud for at du og din familie er trygge. Måtte gud beskytte deg og oss alle fra dette kaoset.

KAOS: Politiet rykket til et hus i Texas, etter mistanke om innbrudd. Video: Lufkin Police and Fire via Storyful Vis mer

Suksessfull

Ajram slapp sitt første album som 15-åring og er en av de mest suksessfulle sangerne i den arabiske verden.

36-åringen er født og oppvokst i Libanon, og med støtte fra faren begynte hun å opptre som barn og dukket opp i flere TV-serier i sine tidlige år.

I en alder av 15 år signerte hun en kontrakt med plateselskapet EMI og slapp sitt første debutalbum med navn Mihtagalak i 1998. Siden 2013 har Ajram vært en av dommerne i MBC`s «Arab Idol».

STOR ARTIST: Her er Nancy Ajram avbildet under World Musi Awards i Monaco i 2014. Foto: NTB Scanpix
STOR ARTIST: Her er Nancy Ajram avbildet under World Musi Awards i Monaco i 2014. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 2005 fant hun lykken med sin nåværende ektemann, Fadi Al Hashem, og etter å ha vært et par i tre år giftet de seg i en intim seremoni med venner og familien på Kypros i 2008.

Sammen fikk de tre døtre med navn Mila, Ella og Lea.