Lady Gaga:

Superstjernas hundepasser skutt

Og to av hundene er stjålet. Nå utlover hun kjempedusør.

MARERITT: Superstjerna Lady Gaga utlover en gigantisk dusør etter at to av hundene hennes ble stjålet onsdag. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB
MARERITT: Superstjerna Lady Gaga utlover en gigantisk dusør etter at to av hundene hennes ble stjålet onsdag. Foto: Jordan Strauss / Invision / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Superstjerna Lady Gagas (34) hundepasser har blitt skutt, og to av hundene hennes har blitt stjålet. Politiet bekrefter hendelsen overfor TMZ.

Angrepet skal ha skjedd onsdag kveld, skriver kjendisnettstedet. Hundepasseren var på tur med artistens tre hunder av rasen bulldog, da en person skal ha angrepet dem og skutt hundepasseren.

Kjørt til sykehus

Den ene hunden klarte å stikke av og har seinere kommet til rette. Kjendisnettstedet har et bilde av Gagas livvakt med den ene hunden som klarte å unnslippe. Hundepasseren ble kjørt til sykehus, men tilstanden er foreløpig ukjent.

Superstjerna lover nå en halv million dollar i dusør til den som finner hundene hennes. Dette tilsvarer rundt fire millioner norske kroner.

Ifølge TMZ befinner Gaga seg i Roma hvor hun jobber med en ny film. Kilder nær superstjerna forteller overfor TMZ at hun er ekstremt opprørt over hendelsen.

Lady Gaga har hatt en svært suksessfull karriere siden hun begynte som låtskriver for artister som Fergie, Britney Spears og Akon. I 2018 kapret hun seg også hovedrollen som Ally i Bradley Coopers filmmusikal «A Star Is Born».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer