Justin Bieber:

Superstjerne røper syndrom

Justin Bieber lider av Ramsay Hunt syndrom.

SNAKKER TIL FANSEN: Justin Bieber forklarer til fansen hvorfor han må avlyse flere konserter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Justin Bieber (28) har fått et syndrom ved navn Ramsay Hunt syndrom. Det røper han selv i en video på Instagram.

- Jeg ville oppdatere dere på hva som har skjedd. Som dere sikkert kan se fra ansiktet mitt, har jeg dette syndromet kalt Ramsay Hunt syndrom. Det er fra et virus som angriper nerven i øret mitt og ansiktsnervene mine, forteller han til sine 240 millioner følgere.

Bieber forteller at han ikke kan blunke på det ene øyet, ikke smile på den ene sida av ansiktet og at det ene neseboret ikke vil bevege seg.

- Så det er full lammelse på den ene sida av ansiktet mitt.Som en følge av syndromet har artisten måttet avlyse de neste konsertene.

- Dette er ganske alvorlig, som dere kan se. Jeg skulle ønske det ikke var slik, men det er tydelig at kroppen min sier at jeg må bremse ned.

Også sangstjernas kone kunne avsløre helseplager tidligere i år. I midten av mars fortalte kjendisdatter og modell Hailey Bieber (25) at hun hadde vært innlagt på sykehus etter at hun fikk slag-liknende symptomer.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Det skal ha blitt oppdaget en liten blodpropp i hjernen som førte til at hun fikk lite oksygen.

I april åpnet hun seg om den skumle hendelsen i en YouTube-video, hvor hun blant annet hunne fortelle at hun fikk en rar følelse i armen under frokosten, og at fingrene hennes føltes numne. Hun skal også ha slitt med å snakke.

- Den høyre siden av ansiktet mitt begynte å synke. Jeg fikk ikke ut en eneste setning. Med det samme trodde jeg at jeg fikk slag, var blant det hun sa.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer