Katy Perry og Orlando Bloom

Superstjernene avslører forlovelse

Katy Perry viser fram den lekre ringen.

FORLOVET SEG: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg i går. Det bekrefter sistnevntes mor på Facebook. Foto: NTB scanpix
FORLOVET SEG: Orlando Bloom og Katy Perry forlovet seg i går. Det bekrefter sistnevntes mor på Facebook. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I går feiret mennesker verden over valentinsdagen, og flere valgte å dele søte bilder og historier om sine kjære i sosiale medier. Tradisjonelt sett er det også mange som forlover og gifter seg den 14. februar.

Det gjelder også kjendisene. Nå har superparet Katy Perry (34) og Orlando Bloom (42) bestemt seg for å være med i klubben av mennesker som har ekstra spesielle minner å se tilbake på tilknyttet valentinsdagen.

SNAKKET OG SANG UT: Katy Perry gjestet «The Late Late Show with James Corden», og snakket om den årelange krangelen hun har hatt med kollega Taylor Swift. Video: CBS via CNN Vis mer

I går forlovet de seg nemlig, noe de i dag bekrefter på Instagram.

Viser fram ringen

De to stjernene begynte å date hverandre i januar 2016, og har nå altså forlovet seg. På Instagram har Perry delt et bilde av seg selv og Bloom, med en haug av hjerteballonger i bakgrunnen.

Se dette innlegget på Instagram

full bloom

Et innlegg delt av KATY PERRY (@katyperry)

På fingeren har hun en gedigen ring, som består av diamanter og rubiner. Den viser hun gjerne fram for fansen, som bombarderer kommentarfeltet med gratulasjoner.

«Full bloom», skriver hun under bildet. Hennes forlovede har lagt ut det samme bildet, men har valgt å skrive en annen bildetekst.

«Lifetimes», skriver han, som peker på at de to skal tilbringe resten av livet sammen.

Sangstjernas mor, Mary Hudson, har delt den lykkelige nyheten på sin Facebook-profil. Tilhørende et bilde av dattera og svigersønnen, bekrefter hun forlovelsen tydeligst av alle. «Se hvem som forlovet seg på valentinsdagen!», skriver hun.

Derfor falt hun for ham

Duoen ble for første gang koblet romantisk til hverandre i 2016, og siden den gang har det ikke vært enkelt å holde tritt med statusen mellom de to. Etter en liten pause i 2017, er de tilbake for fullt igjen.

I slutten av september dukket hun og Bloom opp på den røde løperen sammen i Monaco, noe mange har tatt som en bekreftelse på at de har funnet tilbake til hverandre.

PENT PAR: De to stjernene har vært sammen siden 2016. Her er de fotografert sammen på etterfesten til Golden Globe det året. Foto: NTB scanpix
PENT PAR: De to stjernene har vært sammen siden 2016. Her er de fotografert sammen på etterfesten til Golden Globe det året. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om de to ikke har sagt spesielt mye om hverandre til pressen, la ikke Perry skjul på at Bloom er kjæresten hennes da hun ble intervjuet av Entertainment Tonight i høst.

Under samtalen innrømmet «Roar»-stjerna nemlig at hun og Bloom er ganske ulike som personer, men at det nettopp er denne balansen hun setter pris på i forholdet.

- Jeg tror at når man blir tiltrukket av noen, så er det på en måte slik som at motsetninger tiltrekker hverandre, forklarte hun til Entertainment Tonight, og la til:

- Jeg ser etter den balansen og kanskje han ser etter en som kan gjøre flere ting på en gang.

Fra 2010 til 2013 var Bloom gift med supermodellen Miranda Kerr (35), som han har sønnen Flynn (8) sammen med. Perry har på sin side vært gift med komikeren Russell Brand (43).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer