Susan (48) er ett steg nærmere toppen

Videre til semifinalen i går.

SER LYST UT: Susan Boyle kom som en overraskelse inn i britisk underholdningsliv i midten av april. Siden har hun blitt svært populær. Foto: DAVID MOIR / REUTERS
SER LYST UT: Susan Boyle kom som en overraskelse inn i britisk underholdningsliv i midten av april. Siden har hun blitt svært populær. Foto: DAVID MOIR / REUTERSVis mer

||| (Dagbladet.no): Britenes nye sangdronning - 48 år gamle Susan Boyle - gikk i går kveld videre til én av fem semifinaler i TV-showet «Britain's got talent», melder nyhetsbyrået Associated Press.

Boyle - som bor alene med katten Peebles i en av de fattigste regionene i Skottland - kom som en komplett overraskelse inn i britisk rampelys da hun i midten av april sang musikalslageren «I dreamed a dream» fra «Les Miserables» på det samme showet.

Klipp av opptredenen har blitt sett over 60 millioner ganger på YouTube.

Gårsdagens «Britain's got talent» var en spesialsending, der dommerpanelet valgte ut sine 40 favoritterdeltakere. AP har snakket med bookmakere som mener Boyle er en favoritt til å stikke av med seieren dersom hun går videre til finalen.

Finalen går av stabelen lørdag 30. mai.