Susan Boyle:

Susan Boyle (55) avslører at sykdommen truer framtida

Sangstjernas syndrom har blitt verre. 

ÅPNER SEG OM SYKDOMMEN: 55 år gamle Susan Boyle har vært borte fra rampelyset i noen år. Nå avslører hun at det skyldes at sykdommen hennes har blitt verre. Foto: NTB scanpix
ÅPNER SEG OM SYKDOMMEN: 55 år gamle Susan Boyle har vært borte fra rampelyset i noen år. Nå avslører hun at det skyldes at sykdommen hennes har blitt verre. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I 2009 fikk verden vite om 55 år gamle Susan Boyle fra Skottland, etter at hennes audition til talentprogrammet «Britain's Got Talent» gikk viralt.

Artisten var en klar «underdog», og publikum mistet fatningen da hun begynte å synge. Boyle vant ikke konkurransen, men hun har vært svært tilstedeværende i musikken siden da.

Debutalbumet kom samme år, og totalt seks plater fra artisten har kommet. I USA og England toppet hun listene, og hun var en av verdens største stjerner en periode. Nå har det derimot vært stille lenge fra artisten, som sist ga ut noe nytt i 2014.

Overfor The Mirror avslører hun at det ikke er helt tilfeldig. 55-åringen lider nemlig av Asperger syndrom, og med tida har det blitt verre enn noensinne for Boyle.

Sliter med helsa

Det betyr at vi kanskje aldri får høre skottens tolkning av «I dreamed a dream» fra «Les Misérables» igjen, sangen hun markerte seg med verden over for sju år siden.

- Jeg har ikke framført noe på flere år fordi jeg har vært syk. Det korte svaret er at det er knytta til Asperger-syndromet mitt, sier hun til den britiske avisa og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer