TAKKER FOR SEG: Suzanne Aabel (t.h) har vært med i totalt tre sesonger av «Bloggerne», men ønsket ikke å være en del av den fjerde sesongen. Nå vil hun fokusere på egne prosjekter. Foto: TV 2
TAKKER FOR SEG: Suzanne Aabel (t.h) har vært med i totalt tre sesonger av «Bloggerne», men ønsket ikke å være en del av den fjerde sesongen. Nå vil hun fokusere på egne prosjekter. Foto: TV 2Vis mer

Suzanne Aabel brøt med «Bloggerne» på TV 2: - Jeg har ikke orket å se alle episodene

Sluttet etter eget ønske.

(Dagbladet): I løpet av tre sesonger har man kunne følge livet til flere av de største bloggerne i Norge gjennom tv-serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. 

Når den fjerde sesongen går av stabelen i morgen kveld, vil imidlertid en av de faste deltakerne være fraværende fra skjermen. 

- Jeg elsker reality-tv, men jeg synes ikke det var noe gøy lenger. Jeg følte at det ble litt sånn krampaktig, og at jeg måtte finne på noe spennende bare fordi kameraene var der, sier Suzanne Aabel til Dagbladet. 

Den frittalende bloggeren og journalisten har fungert nærmest som et motpol til de andre deltakerne i serien. Hun har blant annet posert i badedrakt, slått opp med folk, forlovet seg og drukket seg full.

- Mer slitsomt enn gøy Aabel har også blitt kjent for sin ærlighet, blant annet der hun har snakket om vekttap og om da hun langet ut mot Caroline Berg Eriksen. I tillegg har hun snakket åpenthjertelig om ensomhet og savnet etter en kjæreste. 

Til tross for at Aabel har invitert seerne hjem siden oppstarten av dokusåpa, holdt det med tre sesonger, mener hun.  

- Jeg følte rett og slett at jeg måtte gjøre andre ting. For meg er det begrenset hvor mye man kan snakke om seg selv og fortsatt holde det spennende. Da ble det egentlig mer slitsomt enn gøy.

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Var det du eller TV 2 som tok avgjørelsen om at du skulle bryte med serien?

- Det var meg. TV 2 synes det var greit. I utgangspunktet er jeg ukritisk blodfan av reality, men jeg tror jeg gikk litt tom. Jeg har slitt med angst, stress og uro det siste halvåret, og da er det ikke så gøy å lage tv.

- Ikke sett alle episodene Det er altså Stavanger-jenta Anna Rasmussen som blir det nye tilskuddet i «Bloggerne»-gjengen. Hun står bak en av Norges mest leste blogger, «Mamma til Michelle», og blogger hovedsaklig om familie og småbarnslivet.

- Jeg har ikke engang orket å se alle episodene de to siste sesongene, så da tenkte jeg at det var på tide å vike plass til en annen superblogger.

Selv forklarer Aabel at hun nå ønsker å bruke mer tid på selve blogginga, da dette har blitt nedprioritert det siste halvåret. 

- Utelukker du et eventuelt comeback i «Bloggerne»?

- Jeg skal ikke utelukke det, men akkurat nå vil jeg fokusere på å finne litt ro. Serien har generert i masse jobber for meg, og i tillegg har en del halvdeprimerte, halvlubne tenåringer tatt kontakt med meg etter å ha sett på serien. Selv om det er blitt en del fjas, så er det ganske kult å se at man også kan bli tatt seriøst, sier hun.