Funkygine

Svarer: - Glad jeg gjorde det

Jørgine Massa Vasstrand ble knust da hun oppdaget sin fjerde graviditet. Det har skapt mange reaksjoner.

GRAVIDNYHET: I denne ukens «Funkyfam» får vi se hvordan Jørgine «Funkygine» Vasstrand reagerer når hun forstår at hun er gravid for fjerde gang. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer
Publisert

I sommer ble det kjent at Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (31) og ektemannen Morten Sundli (31) ventet sitt andre barn sammen. Fra før av har Vasstrand også to barn fra et tidligere forhold.

Sammen med familien deler hun opp- og nedturer i serien «Funkyfam», og i en av denne ukas episoder får seerne være med Vasstrand inn på badet når graviditetstesten lyser positiv.

Influenseren har imidlertid en drøm om å kjøre hundeløp, og med barn i magen blir det uaktuelt. Seerne får se henne gråte og tydelig uttrykke at hun ikke var klar for en fjerde graviditet på det tidspunktet.

- Jeg ble veldig lei meg, bitter og sint. Som nå i etterkant nesten er litt flaut at jeg reagerer som jeg gjør, har hun sagt til Rød Løper.

Forberedt på reaksjoner

At trebarnsmora tar til tårene da hun finner ut at hun er gravid er det flere som reagerer på. I sosiale medier har det florert av reaksjoner, alt fra vantro, til Vasstrands ulykkelige tårer til hyllest for åpenheten.

31-åringen forteller på Instagram at hun også har fått mange meldinger. Hun har derfor skrevet et oppklarende blogginnlegg om hvorfor hun har valgt å ta med kameraene inn.

STORFAMILIE: Familien Massa Vasstrand venter enda en utvidelse. Foto: Thomas Qvale/TV 2
STORFAMILIE: Familien Massa Vasstrand venter enda en utvidelse. Foto: Thomas Qvale/TV 2 Vis mer

«Jeg har tross alt hele tida ment at 'Funkyfam' skal være både ekte og upolert, for en realityserie om alle livets oppturer, hvor alle til enhver tid viser seg fra sine beste sider, er ikke noe jeg har hatt noe ønske om å være med på», skriver hun innledningsvis.

Vasstrand forklarer at hun var forberedt på å få mange reaksjoner, men at hun ikke blir såret selv om de er kjipe.

«Jeg var veldig klar over at mange kom til å mene noe om det de kom til å få se. Det er jo stort sett slik, at dersom man reagerer på en annen måte enn det folk flest mener er 'den riktige måten', får man gjerne høre det».

Til Dagbladet har hun ikke så mye å legge til, men sier at hun kom over flere reaksjoner i kommentarfeltene under flere nettaviser.

- Men det er ikke noe dramatisk eller uventa, som jeg sa på Instagram, sier hun.

«En tanke egoistisk»

Vasstrand understreker imidlertid at det også er kommet mange hyggelige tilbakemeldinger, og at det er der fokuset hennes ligger. Til Dagbladet uttalte hun nylig at hun gleder seg veldig til å bli mor igjen, og at den ufødte sønnen kommer til å bli like elsket som de andre barna.

Hun forteller også at hun er seg selv på godt og vondt på skjermen, og beskriver seg selv som tidvis «urimelig, usjarmerende, dramatisk eller en tanke egoistisk».

HELSE: Jørgine «Funkygine» Vasstrand vant Årets influencer trening og helse Vis mer

«Det er ikke en selvfølge at alle som blir gravide hyler av glede og lar gledestårene sprute. Å plutselig måtte forholde seg til at man bærer på noe som etter hvert (potensielt) skal bli et menneske, kan vekke alle tenkelige reaksjoner og følelser. Og ja, det er kanskje ikke helt normalt å vise dem på tv, men ettersom så mange tydeligvis mente at det var helt utenkelig å gjøre noe annet å være innmari lykkelig.. Ja, da er jeg ekstra glad for at jeg gjorde det helt motsatte», skriver hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer