Jason Alexander:

Svarer etter Kongressen-angrepet

Britney Spears' eksmann skapte overskrifter etter å ha deltatt i demonstrasjonen utenfor Kongressen. Nå uttaler han seg for første gang.

IDENTIFISERT: Alexander publiserte selv dette bildet på Facebook, der han står midt i demontrasjonen. Foto: Skjermdump fra Facebook
IDENTIFISERT: Alexander publiserte selv dette bildet på Facebook, der han står midt i demontrasjonen. Foto: Skjermdump fra Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den første uka i 2021 var, kanskje ikke overraskende, full av overraskelser. Angrepet på Kongressen 6. januar har preget nyhetsbildet siden, og politiet jakter fortsatt opprørerne som stormet bygningen.

Blant dem som har dukket opp på lista over mistenkte er ingen ringere enn Britney Spears' eksmann, Jason Alexander (38).

Han sto ikke bare for Hollywoods korteste ekteskap i 2005, med nettopp Britney, men nå skaper han altså historie igjen.

Han publiserte nemlig en selfie av seg selv utenfor Kongressen onsdag, iført Trump-lue med tallet 45 på. Som kjent er president Donald Trump den 45. i rekken.

«D.C. Millioner dukket opp», skrev han til bildet.

«Stjålet valg»

Altså er han blitt en brikke i historiens puslespill hva gjelder angrepet på Kongressen - det har nemlig ikke skjedd på 200 år.

Hvorvidt Alexander faktisk deltok i den voldsomme stormingen, eller om han var blant demonstrantene som ble igjen utenfor, er ikke kjent. Nå bidrar han imidlertid til å belyse sin rolle i angrepet - til en viss grad.

Det gjør han i sin første uttalelse etter onsdag - på sin egen Facebook-side.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer