Kim Kardashian:

Svarer etter nakensjokk

Skal være «forferdet» over eksmannens oppførsel.

LYKKELIGE: En gang i tida var Ye og Kim Kardashian tilsynelatende lykkelige sammen. De seineste åra har det snudd. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB
LYKKELIGE: En gang i tida var Ye og Kim Kardashian tilsynelatende lykkelige sammen. De seineste åra har det snudd. Foto: MediaPunch / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uka publiserte det anerkjente magasinet Rolling Stone en lengre artikkel om rapperen Ye (45), tidligere kjent som Kanye West.

Dere kom det blant annet fram at ansatte i merkevaren hans Yeezy hadde skrevet et åpent brev til Adidas, hvor de anklager rapperen for å tråkket over grensa hva gjelder behandling av de ansatte.

Blant annet hevdet de at 45-åringen skal ha vist nakenbilder av hans daværende kone, Kim Kardashian (42). Magasinet intervjuet flere av de ansatte som hadde vært vitne til hendelsen.

- Det var veldig avslørende og personlig. Jeg reagerte egentlig ikke, uttalte en anonym ansatt til magasinet.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Rapperen skal også ha vist en eksplisitt video av kona, under et møte i 2018.

Nå hevder Us Weekly at Kardashian skal være «forferdet» etter at de nye anklagene ble offentliggjort.

- Kim er forferdet. Hun føler seg både krenket og sjokkert, sier en nær kilde til Us Weekly.

Kilden legger til at 42-åringen, som var gift med rapperen i seks år, nå forsøker å få anklagene bekreftet. Paret annonserte at de skulle skilles i februar i fjor.

- Hun ønsker å se hvilke bilder de ansatte har sett, sånn at hun har mer detaljer, forteller kilden videre, og legger til at dette «bare er nok en skandale fra Kanye».

SAMPLET: Hollywood-fruen Gunilla Person sier hun vil gå til sak mot Kanye West, og hevder han har brukt hennes stemme i en sang. Video: NRJ Morgon / Kanye West / foreal. Reporter: Vegard Krüger. Vis mer

Realitystjerna skal også «gå og vente på hva som vil bli det neste fra eksmannen».

Eksparet har barna North (9), Saint (6), Chicago (4) og Psalm (3) West sammen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer