Selena Gomez:

Svarer kroppskritikerne

- Jeg er litt større akkurat nå, sier stjerna

DUKKET OPP: Selena Gomez dukket opp på Golden Globe, hvor hun blant annet var nominert til en pris. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
DUKKET OPP: Selena Gomez dukket opp på Golden Globe, hvor hun blant annet var nominert til en pris. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

«Only Murders in the Building»-stjerna Selena Gomez (30) har måtte tåle flere stygge komentarer om fasongen sin den siste tiden.

Nå har stjerna svart kroppskritikerne, skriver blant andre Page Six.

Natt til onsdag i forrige uke, var det igjen duket for den omstridte prisutdelingen Golden Globe. Stjernene strømmet til den røde løperen, og Gomez - som også var nominert til en pris - dukket naturligvis også opp.

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

Det var etter å ha posert for fotografene at flere nettroll tok til sosiale medier for å kritisere superstjernas utseende.

Etter prisutdelingen gikk Gomez live på Instagram for å svare kritikerne.

- Jeg er litt stor akkurat nå fordi jeg har kost meg i ferien, sier 30-åringen.

Det er ikke første gang Gomez har måtte forsvare kroppsfasongen sin, skriver nettstedet videre.

MIMER?: Sanger Selena Gomez sto på en scene for første gang siden nyretransplantasjonen i sommer, men ikke alle var like imponert. Flere anklager stjerna for ikke å synge, men mime på scenen. Video: ABC / CNN / Foto: Chelsea Lauren/rex/shutterstock Vis mer

I april i fjor raste stjerna mot nettrollene på TikTok, hvor hun blant annet uttalte at det «ikke er verdt å droppe favorittmaten for å være tynn», og at «folk klager på vekta mi uansett».

Gomez har ved flere anledninger snakket ærlig ut om sitt turbulente forhold til sosiale medier gjennom åra.

I 2019 slettet hun alle appene på telefonen, fordi de fikk hun til å føle seg deprimert på grunn av alle de negative kommentarene.

Et utdrag av stjernas livesending ble delt på TikTok. I videoen kan man se at det var i bilen, på vei hjem fra prisutdelingen, stjerna valgte å svare kritikerne. Hennes 9 år gamle lillesøster, Gracie Elliot, var også med.

NOMINERT: Reality Awards går av stabelen 16. september, og Tuva Fellman er nominert til pris! Video: Jenny Emilie Aas/reality Awards Vis mer

- Men vi bryr oss ikke om det, spør Gomez lillesøsteren om, før de bryter ut i latter.

Den tidligere Disney-stjerna dukket opp i en stroppeløs svart kjole med lilla ermer, signert motehuset Valentino.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer