Bernt Hulsker:

Svarer kryptisk om planer

Bernt Hulsker var hemmelighetsfull da Dagbladet møtte ham torsdag.

DUKKET OPP: Bern Hulsker dukket opp på førpremieren til TV 2-serien «Innebandykrigerne». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør.
DUKKET OPP: Bern Hulsker dukket opp på førpremieren til TV 2-serien «Innebandykrigerne». Foto: Andreas Fadum / Se og Hør. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Torsdag kveld var det duket for førpremiere på den nye TV 2-serien «Innebandykrigerne», hvor blant andre Nicolai Cleve Broch (47) og Erik Follestad (33) spiller.

En av de som dukket opp på premieren var Bernt Hulsker (45).

- Kan ikke si så mye

Den siste tida har det vært stille fra den tidligere VGTV-profilen, og det var en svært så kryptisk Hulsker som svarte på spørsmål om hva han driver med for tida.

Overfor Dagbladet kunne Hulsker avsløre at han har litt av hvert på tapetet framover.

- Jeg jobber med litt forskjellige ting. Jeg kan ikke si så mye nå, for jeg må begynne i riktig ende, fortalte Hulsker hemmelighetsfullt, og la til:

- Når jeg har noe og melde, så melder jeg det. Det blir forhåpentligvis om ikke så altfor lenge.

Dømt

Det var den 13. oktober i fjor Hulsker ble dømt til 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer. Han ble også dømt til å betale en bot på 15 000 kroner, samt å betale sakskostnader.

Den tidligere VGTV-profilen havnet i Oslo tingrett etter oppførselen sin på et forsinket julebord. Sammen med kollegaer fra VGTV var han på karaokebaren Syng Mer, og ble etter hvert kastet ut av utestedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer