Julianne Nygård

Svarer på au pair-kritikken

Blogger og småbarnsmor Julianne Nygård, bedre kjent som Pilotfrue, åpner opp om beslutningen om å ansette au pair.

ANSETTER AU PAIR: Toppblogger Julianne Nygård, bedre kjent som «Pilotfrue», åpner opp om familiens beslutning om å ansette en au pair. Foto: NTB Scanpix
ANSETTER AU PAIR: Toppblogger Julianne Nygård, bedre kjent som «Pilotfrue», åpner opp om familiens beslutning om å ansette en au pair. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Toppblogger Julianne Nygård (28), best kjent som «Pilotfrue», deler nå åpenhjertig om familiens avgjørelse om å ansette en au pair fra Filippinene. Noe som har skapt mange sterke reaksjoner.

Nygård er blant annet kjent fra realityserien «Bloggerne» på TV 2 hvor vi får et innblikk i livene til flere av landets største blogger-profiler. Nå er serien i gang med sin ellevte sesong.

- Unødvendig

I et innlegg på bloggen skriver Nygård nå at hun vil snakke om beslutningen som kommer til å ha en innvirkning på livene til hele familien på tre. Dette for å unngå at rykter skal svirre rundt.

«Det blir som et supplement til oss som heldige foreldre til godeste Severin … Nå gleder vi oss stort til å møte søteste Regien fra Filippinene i oktober som skal bo hos oss og bli en del av familien vår de to neste åra.»

Avgjørelsen om å ansette en au pair har skapt ulike reaksjoner fra leserne, både positive og negative.

- Vi bestemte oss for å skaffe oss en au pair fordi vi ser på ordningen som en god løsning for vår lille familie med tanke på at Ulrik er mye borte i sin jobb som kaptein, forteller Nygård til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer