Sami Sheen:

Svarer på farens OnlyFans-kritikk

- Jeg bryr meg egentlig ikke.

KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram
KRITIKK: Sami Sheen har fått kritikk fra faren Charlie Sheen, etter at hun opprettet en konto på OnlyFans. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert

Forrige måned stormet det rundt Sami Sheen (18), datter av Denise Richards (51) og Charlie Sheen (56), etter at hun opprettet en konto på den kontroversielle nettsiden OnlyFans.

Nyheten om at dattera heretter kom til å legge ut bikinibilder på nettet mot betaling, falt ikke i god jord hos skuespillerfaren. Nå har hun riktignok sett seg lei, og svarer på kritikken hans.

TAR AV: «Onlyfans», en plattform der brukere tjener penger på dristige bilder og videoer, har blitt levebrødet til tusenvis av mennesker. Vi har snakket med ekteparet Amanda Bredén og Max Schact, som ligger helt i toppsjiktet på «Onlyfans» i Skandinavia. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / SVT Vis mer

- Bryr meg ikke

Det er i et intervju med kjendisnettstedet TMZ at 18-åringen letter på sløret om familiens reaksjoner på hennes nyoppstartede OnlyFans-konto.

I motsetning til «Two and a Half Men»-stjerna, var ikke Denise i tvil om at hun ville støtte datteras karrierevalg uansett hva, og har til og med fulgt i 18-åringens fotspor og opprettet en egen konto på nettstedet.

- Jeg er takknemlig for at jeg har min støttende mamma på min side, innrømmer tenåringen.

Selv om Charlie tidligere har uttalt at han kunne forstå ekskonas synspunkter, ser det tilsynelatende ut som at han likevel sliter med å akseptere datteras valg. På spørsmål om hva hun tenker rundt det, svarer hun:

- Jeg bryr meg egentlig ikke, det er greit, sier 18-åringen, som legger til at det er personlig og at hun helst ikke vil gå i detalj.

Til tross for kritikken som har strømmet inn i etterkant, påpeker hun imidlertid at det ikke bare er lettkledde bilder som publiseres.

- Alle tror det bare er sexy bilder, men du kan publisere hva du vil. Jeg gjør mine egne ting og ser om folk liker det. Jeg liker å ta mine egne avgjørelser og være min egen sjef, sier hun.

MODERNE PLAYBOY: Den brasilianske volleyballstjerna Key Alves henger seg med på Onlyfans-bølgen. Video: Rødt Kort / Key Alves via Instagram. Vis mer

- Samlet foreldrefront

Etter at det ble kjent at eksparets datter hadde startet en OnlyFans-konto, har mora vært åpen om at hun støtter henne. Faren på sin side var mer kritisk rundt valget.

- Jeg aksepterer ikke dette, men siden jeg ikke er i stand til å forhindre det, så jeg oppfordret jeg henne til å holde det stilrent, kreativt og ikke ofre sin integritet, fortalte 56-åringen.

Kort tid etter kunne det imidlertid se ut til at «Two and a Half Man»-stjerna trakk tilbake uttalelsene sine, og sa seg enig i moras standpunkt.

- Hun har belyst en rekke framtredende punkter, som jeg i mitt hastverk overså og avfeide, sa han i en uttalelse til Entertainment Tonight, via sin talsperson Jeff Ballard.

OPPSIKTSVEKKENDE: Onlyfans rommer mange rariterer, og vi har samlet noen av de mest bisarre brukerne vi har kommet over. Video: Celina Morken Vis mer

Videre la han vekt på hvor viktig det er for dattera at han har et godt forhold med ekskona, og slo fast at dette vil endres framover.

- Nå mer enn noen gang er det viktig at Sami har en samlet foreldrefront å stole på når hun legger ut på dette nye eventyret. Fra dette øyeblikket vil hun ha det rikelig.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer