«Farmen» sesong 14:

Svarer på «Farmen»-kritikken: - Når vi først er her, måtte det bli sånn

Gaute Grøtta Grav (39) forstår at enkelte i lokalbefolkningen fortsatt er kritiske til innspillingen av årets «Farmen».

OMVISNING: Programleder Gaute Grøtta Grav tar oss med på en omvisning på den nye Farmen-gården i Finnskogen. Video: Miriam Bakkejord / Redigering: Ørjan Ryland Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FINNSKOGEN (Dagbladet): På Gjedtjernet gård utenfor Kirkenær i Grue kommune, ligger alt til rette for innspillingen av TV 2s fjortende, ordinære «Farmen»-sesong.

De siste månedene har produksjonsselskapet Strix jobbet på spreng for å forvandle det gamle gårdstunet om til et vaskeekte gårdsreality-landskap, der visjonen som alltid er å gjenskape et Norge for 100 år siden.

De fjorten håndplukkede nordmennene som skal kjempe om den velkjente kampen for tilværelsen de neste ukene, innlosjeres torsdag morgen.

Omkjøringsbråk

- Opplevelsen skal være så autentisk som mulig. Vi har blant annet måttet fjerne en høyspentledning der nede, forklarer mangeårig «Farmen»-programleder Gaute Grøtta Grav (39), og peker ned mot vannet.

På andre siden av det stille tjernet, som ellers er omringet av tettpakket skog, ligger fylkesvei 201. Lyden av kjøretøy som suser forbi høres godt inn på innspillingsområdet, og hører naturlig nok ikke hjemme i et «Farmen»-univers. Derfor har Strix fått tillatelse til å stenge deler av strekningen fram til oktober, et vedtak som har skapt furore i lokalbygda.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer