Emma Watson:

Svarer på forlovelses-ryktene

Emma Watson tar bladet fra munnen om det «alle» har lurt på i år.

RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Richard Young/ REX/ NTB
RYKTESTORM: De siste månedene har det blitt spekulert på om Emma Watson har forlovet seg. Dette sier hun selv. Foto: Richard Young/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

I februar fikk ryktemølla om at «Harry Potter»-stjerna Emma Watson (31) skal ha blitt fridd til, vann på seg. Ryktene spredte seg som ild i tørt gress i utenlandsk presse etter at 31-åringen ble observert med en sølvring på ringfingeren.

Så langt har imidlertid den britiske skuespilleren vært taus, noe hun vanligvis er når det gjelder privatlivet sitt. Denne uka tar hun derimot bladet fra munnen, og svarer på det «alle» har lurt på de siste månedene.

Slår tilbake

«Kjære fans. Rykter om at jeg er forlovet eller ikke, om karrieren min sover eller ikke, er måter å få klikk på hver eneste gang - uansett om det er sant eller ikke», skriver hun på Twitter.

PRIVAT: Emma Watson har tilbrakt nesten hele livet i rampelyset, men verner stort sett godt om privatlivet sitt. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB
PRIVAT: Emma Watson har tilbrakt nesten hele livet i rampelyset, men verner stort sett godt om privatlivet sitt. Foto: Eric Charbonneau/Shutterstock/NTB Vis mer

For nærmere to år siden ble skuespilleren sett kyssende på det som den gang ble omtalt som en «mystisk» mann. Den «mystiske» mannen viste seg i etterkant å være Watsons kjæreste, forretningsmannen Leo Alexander Robinton.

Samtidig som stjerna går hardt ut mot overskrifter om seg selv, kan det late til at hun også går langt i å avkrefte at hun faktisk har forlovet seg.

«Hvis jeg har nyheter, så lover jeg å dele dem med dere».

FØLELSESLADET: Som goodwillambassadør for FNs enhet for likestilling og styrking av kvinners rettigheter, UN Women, holdt skuespiller Emma Watson en følelsesladet tale på FNs hovedkvarter i helga. Video: Reuters Vis mer

«I mellomtida, ikke forvent noen nyheter fra meg da jeg stille tilbringer pandemien på samme måte som de fleste andre. Jeg får ikke til å lage surdeigsbrød, tar vare på mine kjære og gjør mitt beste for å ikke spre viruset som fremdeles påvirker så mange mennesker», fortsetter hun.

Stjerna sender også kjærlighet til følgerne sine i denne spesielle tida.

Tatt på fersken

Som nevnt fant Watson tonen med Robinton i 2019. California-mannen har en tvillingbror som heter Archer, i tillegg til broren Charlie, og søstrene Lily og Daisy.

Paret har blitt observert sammen i «Little Women»-stjernens hjemland også. I Londons gater har de blant annet blitt sett på bakerier og kafeer.

LYKKEN SMILER: Realityserien «Too Hot To Handle» ble fort en seersuksess på Netflix, og nå har en av de mest sentrale deltakerne store nyheter å komme med. Video: Netflix / Rød Løper Vis mer

Før kyssebildene av Watson og Robinton dukket opp, ble filmstjerna koblet til «Harry Potter»-kollegaen Tom Felton.

Romanseryktene mellom de to begynte å svirre sommeren 2019 etter at Felton, som spilte Draco Malfang i de berømte filmene, postet et Instagram-bilde av ham og Watson i pysjamas, hvor han så ut til å lære henne å spille gitar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer