Melina Johnsen:

Svarer på Gullrute-kritikken: - Opplevd mye hat

- Jeg viste de ekte sidene av meg selv.

SVARER: Forrige lørdag, under utdelingen av Gullruten i Bergen, ble Melina Johnsen kåret til årets deltaker. Det er ikke alle like fornøyde med. Nå svarer hun på kritikken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SVARER: Forrige lørdag, under utdelingen av Gullruten i Bergen, ble Melina Johnsen kåret til årets deltaker. Det er ikke alle like fornøyde med. Nå svarer hun på kritikken. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forrige helg ble Melina Johnsen (23), kjent fra fjorårets sesong av «Ex on the Beach», kåret til årets deltaker da Gullruten ble arrangert i Bergen. Realityprofilen, som det siste året har markert seg kraftig på både tv og i andre medier, løp begeistret opp på scenen da navnet hennes ble ropt opp.

På veien opp mistet hun en sko, men humøret var på topp. Produsent Anne Berit Valla (34) sto ved Johnsens side på scenen og argumenterte for hvorfor prisen var fortjent. Det er nemlig ikke alle som mener at Johnsen burde ha forlatt Bergen med en gullrute.

Lørdag publiserte blogger Line Victoria Husby-Sørensen (36), alias Supporterfrue, en kronikk i VG, der hun skrev at hun «følte seg som en sint gammel dame i sofaen» da prisen ble delt ut. Hun pekte spesielt på den nå famøse sekvensen i første sesong av «Ex on the Beach», der Johnsen skjeller ut en annen deltaker.

Kritisk røst

«Jeg klarer ikke å slå meg til ro med at det er greit å kalle noen bitch, feit, stygg og bleik i et program som våre ungdom følger slavisk, og i tillegg henter hjem en høythengende pris for oppførselen sin?», skrev Husby-Sørensen blant annet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer