Zoë Kravitz:

Svarer på kjole­kritikken

Hollywood-stjerna går hardt ut mot kritikerne.

LETTKLEDD: Kjolen som stjerna var iført under årets galla, overlot lite til fantasien. Foto: Theo Wargo /Getty Images / AFP / NTB
LETTKLEDD: Kjolen som stjerna var iført under årets galla, overlot lite til fantasien. Foto: Theo Wargo /Getty Images / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Skuespiller Zoë Isabella Kravitz (32), som er datter av rockestjerna Lenny Kravitz (57) og skuespiller Lisa Bonet (53), har i likhet med sine foreldre gjort det stort i Hollywood.

32-åringen har nemlig gått i moras fotspor, og har vært å se i flere store Hollywood-suksesser. Blant disse er «Divergent»-filmene, HBO-serien «Big Little Lies» og hennes nyeste serie «High Fidelity», hvor hun spiller hovedrollen.

Nå er det likevel ikke stjernas opptreden på det store lerretet som får all oppmerksomhet. Da det var duket for den årlige Met-gallaen, var det nemlig flere som bet seg merke i skuespillerens bekledning - eller kanskje heller mangelen på dette.

MET-GALLA: I natt var det duket for den årlige MEet-gallaen, der det knyttes stor spenning rundt antrekkene. Vis mer

«Hvorfor?»

For én uke siden var det endelig duket for den berømte gallaen igjen, som av naturlige grunner ikke gikk av stabelen i fjor.

Derfor var det knyttet ekstra stor spenning til årets arrangement - som ofte byr på spektakulære antrekk og glamour fra topp til tå.

I den anledning dukket flere stjerner opp i oppsiktsvekkende antrekk, hvorav blant andre Kravitz fant fram finstasen.

Kveldens antrekk besto nemlig av en krystalldekket aftenkjole designet av Anthony Vaccarello for motemerket Saint Laurent.

GJENNOMSIKTIG: Den luksuriøse aftenkjolen hadde store hull i seg for å vise fram skuespillerens silhuett. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB
GJENNOMSIKTIG: Den luksuriøse aftenkjolen hadde store hull i seg for å vise fram skuespillerens silhuett. Foto: Theo Wargo/Getty Images/AFP/NTB Vis mer

Den spektakulære kjolen skulle imidlertid ikke falle i smak hos alle. Det melder flere medier, deriblant den britiske avisa Independent og kjendisnettstedet E! News.

En av stjernas kritikere kommenterte nemlig under et bilde av den lettkledde looken:

LIL NAS X: Tidligere i år slapp artisten Lil Nas X en kontroversiell musikkvideo som skapte reaksjoner blant fans og ikke-fans. Nylig slo han til igjen. I den nye musikkvideoen til låta «Industry Baby» figurerer superstjerna naken. Video/YouTube Vis mer

«Jeg skjønner ikke hvorfor de går nakne. Hun er vakker. Hvorfor føler hun behov for å gå med en kjole som dette?»

Dette gikk ikke ubemerket hen hos Kravitz, som tar til kommentarfeltet for å svare på kjolekritikken. Ifølge Instagram-sida «Comments by Celebs» - som er gjengitt av flere internasjonale medier - skal nemlig filmstjerna ha svart:

«Å være ukomfortabel med menneskekroppen er kolonisering/hjernevasking. Det er bare en kropp. Alle har det.»

Stjal showet

«Big Little Lies»-stjerna er imidlertid ikke den eneste som skapte store reaksjoner under den storslåtte gallaen.

Det er ingen tvil om at realitystjerna Kim Kardashian (40) har overrasket stort den siste tida med flere mystiske antrekk, der hun har vært dekket bokstavelig talt fra topp til tå i svart.

Den eksklusive gallaen var heller intet unntak.

Hun dukket nemlig opp i et heldekkende antrekk signert motehuset Balenciaga - akkurat slik hun har gjort på flere arrangementer gjennom sommeren.

Under bilder av det oppsiktsvekkende antrekket på Instagram har det også strømmet inn blandede reaksjoner.

Blant annet blir hun omtalt som et ikon, refset for å ha tilbrakt for mye tid med eksmannen Kanye West (43), og sammenliknet med ingen ringere enn Bruce Wayne, altså Batman. Sistnevnte sammenlikning kom fra hennes tidligere svoger, Scott Disick (37).

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer