«Maskorama»

Svarer på «Nøkken»-anklagene

Ingeborg Heldal er blant de mistenkte i «Maskorama»-saken.

KRYPTISK: «Maskorama» er for fullt i gang, og etter å ha stilt KK-redaktør Ingeborg Heldal til veggs, er vi ganske sikre på hvem som skjuler seg bak «Nøkken». Reporter: Thea Hope. Video: Celina Morken/ Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige lørdag inntok åtte maskekledde, ukjente kjendismennesker X Meeting Point på Skedsmo. Nok en gang ble hele Norge invitert inn i høstens store gjettekonkurranse, hvor man basert på hint og sangstemme skal finne fram til hvem gjerningspersonene er.

Arve Juritzen fikk dommen allerede på premieren, men de sju andre er foreløpig ikke identifiserte. Det betyr ikke at det er mangel på mistenkte i saken.

«Nøkken» er av Dagbladets anmelder tiltalt for å ikke synge klokkereint, men forsøket på verdighet gjør at påstanden om straff blir mild. En kan altså vente seg å se denne mystiske figuren gjennom høstens sendinger, med mindre folkedomstolen er uenig.

Konspirasjon på kontoret

Blant de mistenkte bak «Nøkken» er KK-redaktør Ingeborg Heldal (48). Sanger Merethe Trøan var av Dagbladet hentet inn som ekspert for å potensielt bidra til en oppklaring, og mente glamour og innlands-opphav pekte i retning Heldal. Hun er ikke den eneste som aner nøkker i mosen.

Dagbladet har naturligvis konfrontert 48-åringen med anklagen.

- Det kom litt overraskende på meg. Det som har vært verst, eller morsomst, er jo at jeg ikke får jentene i KK til å jobbe, for de driver bare og konspirerer. Jeg har faktisk tatt de på fersken mens de har spionert gjennom glassveggene på kontoret mitt, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer