Kelly Osbourne:

Svarer på plastisk kirurgi-ryktene

Realitystjernas forklaring får blandede reaksjoner.

STOR FORANDRING: De siste åra har Kelly Osbourne gjennomgått en rekke forandringer. Her i 2019. Foto: Xavier Collin/Fox/NTB
STOR FORANDRING: De siste åra har Kelly Osbourne gjennomgått en rekke forandringer. Her i 2019. Foto: Xavier Collin/Fox/NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I august i fjor var det flere som lot seg overraske av realitystjerne Kelly Osbourne (36) sitt nye utseende. Stjernedatteren hadde gått ned mye i vekt, og så ganske ulik ut slik man er vant å se henne.

Hun kunne da avsløre at hun var 38 kilo lettere. Det skyldtes blant annet en slankeoperasjon der magesekken ble snevret inn, en såkalt gastric sleeve, for nå litt over 2,5 år siden. Hun forklarte også at det betød en fullstendig endring i livsstilen hennes.

- Hvis du ikke trener og spiser riktig, går du opp i vekt. Alt det gjør er å bevege deg i riktig retning. Så alle som tenker på å gjøre noe liknende, tenk nøye over det, uttalte hun da.

Kritiske spørsmål fra fansen

Osbourne forklarte blant annet at hun hadde kuttet ut alkohol, noe hun har vært åpen om at har vært en stor del av livet hennes tidligere.

Forandringen til 36-åringen vekker stadig oppsikt, og flere har i det siste stilt spørsmål ved om at hun har undergått annen plastisk kirurgi, nærmere bestemt i ansiktet.

Flere har skrevet i kommentarfeltet at hun ansiktsformen hennes ser helt annerledes ut, og at hun nærmest er ugjenkjennelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer