<strong>SKAPTE RYKTEFLOM:</strong> Jaden Smith og Sofia Richie fyrte opp under romanseryktene da bilder av dem nylig ble tatt. Foto: NTB scanpix
SKAPTE RYKTEFLOM: Jaden Smith og Sofia Richie fyrte opp under romanseryktene da bilder av dem nylig ble tatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Jaden Smith:

Svarer på romanseryktene

Stjerna svarer på det «alle» lurer på - om det er mer enn bare vennskap mellom ham og modellen.

Publisert

Den siste tiden har det florert av rykter rundt skuespiller Jaden Smith (22) og supermodell Sofia Richie (22). Spesielt etter at det dukket opp bilder av de to på stranda forrige helg, ble flere sikre på at de to var romantisk involvert.

Her holdt de to nemlig hender, de omfavnet hverandre, og var tilsynelatende svært kjærlige overfor hverandre.

Det hjalp heller ikke på ryktebørsen at flere kilder hevdet at det var mer enn vennskap mellom de to stjernene. Flere spekulerte nemlig på at de hadde funnet tilbake til tenåringsromansen de hadde for sju år siden.

- Glade i hverandre

Ingen av de to har uttalt seg om romansen - før nå. I et intervju med iHeartRadio tar nemlig Smith bladet fra munnen.

- Vet du hva, jeg leser faktisk ikke ting på nettet, så jeg har ikke sett det, forklarer han overfor programleder Ryan Seacrest, ifølge Page Six.

SPEKULASJONER: Mie Cappelen og Ali Esmael ble kjærester under sitt opphold på «Love Island». Nå har hun lagt ut et bilde som får fansen til å spekulere. Vis mer

- Men jeg og Sofia har vært venner i sånn ti år. Vi har dratt på stranda ganske konsekvent i ti år også. Men ja, vi er bare kompiser og vi er glade i hverandre, og det var gøy, forklarer han.

Richie, som er datteren til artisten Lionel Richie, har foreløpig til gode å uttale seg om relasjonen deres, men det er altså tilsynelatende ingen romantikk dem imellom.

Hun har på en annen side også sparket i gang romanserykter med en annen fyr. Så seint som tidligere denne måneden ble hun avbildet i het omfavnelse med en mystisk gutt, som foreløpig er ukjent for den kulørte delen av pressen.

Den gang ble Sofia observert hjemme hos noen venner i Malibu, hvor hun ble fotografert i det som kunne se ut som en aldri så liten kosestund med en mannlig venn.

NYTT PAR: I høstens «Paradise Hotel» har vi sett det har oppstått søt musikk mellom noen av deltakerne, og nå avslører de forhold. Video: Kine Falch/ Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Nysingel

Det var tilsynelatende noen andre enn ekskjæresten Scott Disick, som hun også har blitt koblet til på nytt. Det ble slutt mellom de to for over tre måneder siden, men flere spekulerte på om de to hadde funnet tilbake til hverandre igjen.

Det var angivelig 22-åringen som endte forholdet til den 15 år eldre realityprofilen i mai, og grunnen bak bruddet skal ha vært at hun ønsket å lære realityprofilen en lekse.

Hvilken lærepenge det var snakk om er derimot usikkert, selv om US Weekly i mai kunne melde at Sofia hadde gitt Scott et ultimatum, som visstnok hadde endt med at han ønsket å fokusere mer på Kourtney og barna.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer