Jaden Smith:

Svarer på romanseryktene

Stjerna svarer på det «alle» lurer på - om det er mer enn bare vennskap mellom ham og modellen.

SKAPTE RYKTEFLOM: Jaden Smith og Sofia Richie fyrte opp under romanseryktene da bilder av dem nylig ble tatt. Foto: NTB scanpix
SKAPTE RYKTEFLOM: Jaden Smith og Sofia Richie fyrte opp under romanseryktene da bilder av dem nylig ble tatt. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den siste tiden har det florert av rykter rundt skuespiller Jaden Smith (22) og supermodell Sofia Richie (22). Spesielt etter at det dukket opp bilder av de to på stranda forrige helg, ble flere sikre på at de to var romantisk involvert.

Her holdt de to nemlig hender, de omfavnet hverandre, og var tilsynelatende svært kjærlige overfor hverandre.

Det hjalp heller ikke på ryktebørsen at flere kilder hevdet at det var mer enn vennskap mellom de to stjernene. Flere spekulerte nemlig på at de hadde funnet tilbake til tenåringsromansen de hadde for sju år siden.

- Glade i hverandre

Ingen av de to har uttalt seg om romansen - før nå. I et intervju med iHeartRadio tar nemlig Smith bladet fra munnen.

- Vet du hva, jeg leser faktisk ikke ting på nettet, så jeg har ikke sett det, forklarer han overfor programleder Ryan Seacrest, ifølge Page Six.

- Men jeg og Sofia har vært venner i sånn ti år. Vi har dratt på stranda ganske konsekvent i ti år også. Men ja, vi er bare kompiser og vi er glade i hverandre, og det var gøy, forklarer han.

Richie, som er datteren til artisten Lionel Richie, har foreløpig til gode å uttale seg om relasjonen deres, men det er altså tilsynelatende ingen romantikk dem imellom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer