«Bridgerton»:

Svarer på romanseryktene

Ivrige fans krysser fingrene for at «Bridgerton»-skuespillerne har funnet kjærligheten utenfor tv-skjermen.

ROMANSERYKTER: Netflix-serien «Bridgerton» har den siste tida fått mye oppmerksomhet. Nå svarer de to hovedrolleinnehaverne på om det har oppstått en gnist mellom dem i virkeligheten. Foto: Splash News / NTB
ROMANSERYKTER: Netflix-serien «Bridgerton» har den siste tida fått mye oppmerksomhet. Nå svarer de to hovedrolleinnehaverne på om det har oppstått en gnist mellom dem i virkeligheten. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert

De fleste har nok fått med seg den nye Netflix-serien «Bridgerton», som er basert på bestselgerbøkene til amerikanske Julia Quinn (51). Serien omhandler livene til familiene Bridgerton og Featherington, sett gjennom linsa til en mystisk sladderspaltist med navn Lady Whistledown.

Begge er høytstående familier i Londons overklasse med unge døtre som skal debutere i det engelske hoff.

Netflix-suksessen har hittil fått blandede tilbakemeldinger.

New York Magazine har beskrevet serien, som utspiller seg tidlig på 1800-tallet, som «årets kåteste», mens kommentator i Vox, Aja Romano, har gått hardt ut og mener serien romantiserer voldtekt.

I serien blir man vitne til en gryende romanse mellom hertugen av Hastings, Simon Basset, spilt av Regé-Jean Page (31) og Daphne Bridgerton, spilt av Phoebe Dynevor (25).

Flere hete scener mellom dem utspiller seg, og det er nok flere «Bridgerton»-fans som krysser fingrene for at en romanse utenfor tv-skjermen også har funnet sted.

Spøker det bort

Nå gir imidlertid de to skuespillerne et etterlengtet svar på romansespekulasjonene. Under et felles intervju med Access Hollywood kom temaet raskt på banen, noe som førte til en god latter for stjerneduoen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer