Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

#whobitBeyoncé?

Svarer på rykteflom: - Jeg har ikke bitt Beyoncé i ansiktet

Skuespiller Sanaa Lathan (46) utpekt som synder i påskemysterium.

BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix
BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det begynte hos mannemagasinet GQ og et intervju med komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38) i sin siste utgave - der hun rapporterer om følgende syn fra en kjendisfest i desember:

«Noen bet Beyoncé i ansiktet, helt ut av det blå».

Det faktum at Haddish, kjent fra filmer som «Girls Trip», «Keanu» og «Meet the Spartans», ikke ville røpe hvem som angivelig satte tennene i fjeset til av verdens mest berømte kvinner - har fått Internett til å gjøre det Internett kan best:

Gå av hengslene.

- Kommer aldri til å si det

De siste dagene har drøssevis av ivrige Beyoncé-detektiver tatt til sosiale medier for å komme til bunns i hvem som står bak den påståtte manøveren, selvsagt under en tilhørende, egen emneknagg (#WhoBitBeyonce).

Også modell og nettkjendis Chrissy Teigen (32) har kastet seg inn i påskemysteriet, der hun først proklamerte at hun «ikke kunne forlate planeten før hun fant ut hvem biteren var», for deretter å hevde at hun satt på svaret:

- Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse, skrev hun i sin siste del av sagaen på Twitter.

Nå mener derimot New York Posts sladreside, Page Six, at de har klart å spore opp «skurken» i Tiffany Haddishs historie.

- En rekke kilder bekrefter til oss at det er skuespiller Sanaa Lathan som står bak biteangrepet, skriver nettstedet i sin artikkel, der de også har lagt ved et passende splittbilde av Beyoncé, Lathan og et par klapptenner.

Nekter

- En kilde forteller blant annet at: «Dette ble festens store snakkis, ingen skjønte hvordan hun turte å gjøre noe sånt». Mysteriet er nå løst og saken er avsluttet, konstaterer Page Six.

FÅR SYNDEBUKK-STEMPEL: Den amerikanske skuespilleren Sanaa Lathan (46). Foto: NTB Scanpix
FÅR SYNDEBUKK-STEMPEL: Den amerikanske skuespilleren Sanaa Lathan (46). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kvinnen som er utpekt som syndebukk stiller seg riktignok uforstående til nettstedets «oppklaring».

«Dere vet å ha det gøy. Jeg har ikke under noen omstendigheter bitt Beyoncé, og hvis jeg hadde gjort det, ville det ha vært et kjærlighetens bitt», skriver 46-åringen på Twitter, med en tilhørende trutmunn-emoji.

Lathan er kjent fra filmer som «The Best Man» og «Love & Basketball», og er stemmen bak den oppdiktete figuren Donna Tubbs i tv-tegneserien «Family Guy».

Hovedpersonen selv, Beyoncé altså, har inntil videre til gode å kommentere ansiktsbitt-snakkisen.

«Hva skjedde egentlig nå?»

Ifølge Tiffany Haddish skal sangeren ha blitt så forfjamset av det angivelige bittet at hun la på sprang.

- Beyoncé løp vekk for å finne ektemannen Jay Z. Hun bare: «Jay! Kom her!», og kjeftet på ham, forteller Haddish til GQ.

- De gikk helt bak i rommet. Jeg tenkte bare: «hva skjedde egentlig nå?».

I intervjuet stopper Haddish ved å fortelle at den etter hvert så sagnomsuste Beyoncé-biteren var en skuespiller.

Nå spørs det om vi noensinne vil få svar på om, og i så fall hvem som fikk en trang til å bite den populære artisten på kjendisfest. ​

STOPPER APPLAUSEN: Blue Ivy, Jay Z og Beyoncés datter, ville ikke ha noe av foreldrenes klapping under Grammy Awards. Video: CNN Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!