#whobitBeyoncé?

Svarer på rykteflom: - Jeg har ikke bitt Beyoncé i ansiktet

Skuespiller Sanaa Lathan (46) utpekt som synder i påskemysterium.

BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix
BLE HUN BITT, OG AV HVEM? Internett har klødd seg i hodet etter påstander om at Beyoncé (36) skal ha blitt bitt av en skuespiller på fest. Her er hun avbildet under Grammy-utdelingen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Det begynte hos mannemagasinet GQ og et intervju med komiker og skuespiller Tiffany Haddish (38) i sin siste utgave - der hun rapporterer om følgende syn fra en kjendisfest i desember:

«Noen bet Beyoncé i ansiktet, helt ut av det blå». ​

Det faktum at Haddish, kjent fra filmer som «Girls Trip», «Keanu» og «Meet the Spartans», ikke ville røpe hvem som angivelig satte tennene i fjeset til av verdens mest berømte kvinner - har fått Internett til å gjøre det Internett kan best:

Gå av hengslene.

- Kommer aldri til å si det

De siste dagene har drøssevis av ivrige Beyoncé-detektiver tatt til sosiale medier for å komme til bunns i hvem som står bak den påståtte manøveren, selvsagt under en tilhørende, egen emneknagg (#WhoBitBeyonce).

Også modell og nettkjendis Chrissy Teigen (32) har kastet seg inn i påskemysteriet, der hun først proklamerte at hun «ikke kunne forlate planeten før hun fant ut hvem biteren var», for deretter å hevde at hun satt på svaret:

- Jeg kommer aldri til å si det. Nå er jeg redd jeg har sagt for mye. Kunnskap er en forbannelse, skrev hun i sin siste del av sagaen på Twitter. ​

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer